Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vörös Dorottyát köszöntötte a gyulai városvezetés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Sz. E.MAGAZIN • 2015. november 17. 10:00
Vörös Dorottyát köszöntötte a gyulai városvezetés
Az újszülött két fiútestvér mellé érkezett a családba
Újabb gyulai csemetét köszöntöttek november 16-án délután. Vörös Dorottya szüleinek dr. Görgényi Ernő polgármester adta át az önkormányzat ajándékát: az újszülött nevével és horoszkópjával ellátott hímzett babaruhát, egy virágcsokrot és Póka György festményét.
____Eredeti-IMG_9060.JPG

dr. novák amanda és kislánya, Vörös Dorottya

Fotó: Gyulai Hírlap – Szabó Eszter 

Az egyik legújabb gyulai lakó, Vörös Dorottya az oroszlán jegyében született augusztus 23-án, 3500 grammal. Édesanyja, Amanda a Gyulai Hírlapnak elmondta: ez a harmadik már nagyon könnyű szülés volt, és már most látszik, hogy kislánya egészen más, mint a fiúgyermekek.

Dorottya csendes és nyugodt kislány, aki mindig azt figyeli, mi történik körülötte, és még azt is élvezettel elviseli, amikor bátyjai játszanak vele.  A három testvér nevelése mellett az édesanya dolgozik is, de a családnak szerencsére van segítsége.

A büszke édesanya azt is elárulta, hogy két fia mellé nagyon szeretett volna egy harmadikat, de most, hogy kislánya megszületett, egészen másképp látja a helyzetet.  – Szerintem nagyon jó ez a leosztás, a két bátyja majd vigyáz rá. Mindannyian nagyon jó gyerekek, mindig mondom nekik, milyen jó, hogy minket választottak – tette hozzá Dorottya anyukája. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)