Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Diákmunkaprogrammal segíti a helyi fiatalokat a gyulai önkormányzat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2015. július 15. 16:30
Diákmunkaprogrammal segíti a helyi fiatalokat a gyulai önkormányzat
Dr. Görgényi Ernő: lehetőséget szeretnének biztosítani a gyulai diákoknak arra, hogy keresetre és munkatapasztalatra tehessenek szert
Kétszáz fiatalnak biztosít nyári diákmunkát a gyulai önkormányzat – közölte dr. Görgényi Ernő polgármester július 15-ei sajtótájékoztatóján. A programban részt vevő diákokat a polgármesteri hivatalnál, valamint az önkormányzati intézményeknél és gazdasági társaságoknál foglalkoztatják a nyári szünetben.
____Eredeti-diakmunka_sajt.jpg

dr. görgényi ernő a július 15-ei sajtótájékoztatón

Fotó: Gyulai Hírlap – Súr Enikő

A városvezető kifejtette: a programmal lehetőséget szeretnének biztosítani a gyulai diákoknak arra, hogy keresetre és munkatapasztalatra tehessenek szert.

A fiataloknak két hétig napi 6 órában biztosítanak munkát egyebek mellett a Gyulai Kulturális és Rendezvényszervező Nonprofit Kft.-nél, a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft.-nél, a Gyulasport Nonprofit Kft.-nél, a Gyulai Várfürdőben, a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban, a Gyulai Várszínházban és Gyula Város Egyesített Óvodájában.

Dr. Görgényi Ernő hozzátette: július első két hetében 56-an, második két hetében 64-en, míg augusztus első két hetében 60-an, második két hetében pedig 20-an dolgozhatnak az önkormányzati intézményeknél, cégeknél.  

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)