Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 75 diák vállára került tarisznya a gyulai Implom iskolában

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • O. Sz. • HÍREK • 2015. június 20. 12:00
75 diák vállára került tarisznya a gyulai Implom iskolában
Az idei Implom-díjat Kónya Lili és Bozó Anna Róza érdemelte ki
____Eredeti-_DSC6761.JPG

ballagás a Gyulai Implom József Általános Iskolában

Fotó: Gyulai Hírlap – Oláh Szabolcs

Három osztály 75 diákjának vállára került a ballagók tarisznyája június 20-án a Gyulai Implom József Általános Iskolában. A végzősök osztályfőnökeik – Almássy Gabriella Anita, Kovácsné Doba Mariann és Kakas Erika – vezetésével utoljára még bebarangolták az iskolát, ahol eddigi életük nagyobb részének mindennapjait töltötték, majd elfoglalták központi helyüket az intézmény udvarán. Aznap őket ünnepelte az iskola: róluk szólt a zenés, verses, prózás műsorokkal gazdagított ballagási ünnepség.  

A dicsőség azonban nemcsak őket illeti, hiszen majd’ mindegyik évfolyamban találni kiválóságokat, akiket szintén köszöntöttek a ballagási ünnepséggel egybekötött évzárón, ahol Kertes Gabriella intézményvezető és Mittag Mónika önkormányzati képviselő mondatai szolgáltak a diákoknak útravalóul.  

Megkapták elismerésüket nyolc évnyi kimagasló tanulmányi munkájukért a kitűnő diákok, közülük is kimagaslottak az idei Implom-díjasok: Kónya Lili (8.a) és Bozó Anna Róza (8.b). Jó tanuló – jó sportoló elismerésben részesült Daka Anett (8.a) és Uhrin Richárd Ubul (8.b), Schrerer-díjat Rózsa Bettina Sára (8.a), Szepesvári Gergely-emlékdíjat Kocsis Anna (8.a) és Szilágyi Hanna (8.b) kapott. A DÖK-díjat Fehér Gábor (8.a), a Pro-musica díjat Bojt Lili (8.a) vehette át. Az iskola alapítványi díját Molnár István (8. b), Geszner Zétény (8.b) és Elek Sándor (8.c), a szülői munkaközösség díját Sacipi Sara (8.a), Mohamed Shaadi Abdulrahman (8.b), Kalmár Dénes (8.b) és Bombitz Bálint (8.c) érdemelte ki, végül a nyolcadikos kiváló sportolók kapták meg elismeréseiket.

Az alsóbb évfolyamok kiváló diákjai is megérdemelték a díjakat. A kisiskolás Implom-díjat Kovács Viktória (4.a) és Sebestény Janka (4.b) kapta, a 4. évfolyamos Jó tanuló – jó sportoló kitűntetést pedig Szegedi Szimóna (4.b) kapta. Környezetvédelmi díjat Király Balázs (4.a) és Komjáthy Nándor (4.c) vehette át. Az iskola polihisztora címet és az Idegen nyelvi nívódíjat Szép-Gergely Zsófia (7. b), Az év tanulója címet Szabó Lenke Hanna (6.c) érdemelte ki. A díjkiosztások végén a nívódíjasokat köszöntötték.

Az ünnepélyen a megannyi díj és oklevél átadása után felcsendült az iskola indulója, melyben visszhangzott a falak között a végzősöknek szóló üzenet: „iskolánk visszavár”.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)