Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tizenkettedik alkalommal rendezett polgári bált a Fidesz gyulai szervezete

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • F. C. • HÍREK • 2015. február 17. 10:30
Tizenkettedik alkalommal rendezett polgári bált a Fidesz gyulai szervezete
Az estet Alt Norbert alpolgármester és Szijjártó Péter külügyminiszter nyitotta meg
Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Igényes környezetben és kiváló hangulatban telt a Fidesz gyulai szervezete által február 14-én megrendezett polgári bál a gyulai Erkel Hotel Orchidea éttermében. A párt helyi szervezete immáron 12. alkalommal hozta tető alá az estélyt, melyet Szijjártó Péter külügyminiszter is megtisztelt jelenlétével.

A bálozókat az est házigazdái Kiss Tamásné és Mittag Mónika önkormányzati képviselők, valamint Kónya István alpolgármester és Alt Norbert alpolgármester, a Fidesz gyulai szervezetének elnöke köszöntötte, majd Alt Norbert osztotta meg ünnepi gondolatait a vendégekkel.

A szervezet elnöke kifejtette, az, hogy meg tudtak felelni az elmúlt egy év kihívásainak, leginkább annak köszönhető, hogy rendelkeztek azokkal a tulajdonságokkal, melyek nem engedték, hogy elhagyja őket munkakedvük, még akkor sem, amikor ezer helyen érte őket támadás, vagy amikor embert próbáló megmérettetésekkel kellett szembenézniük.

- Nem másról beszélek, mint egymás kölcsönös tiszteletéről, az összefogásról és az összetartásról olyan ügyek mentén, amelyek soha nem lehettek és nem is voltak öncélúak – mondta Alt Norbert.

Az alpolgármester szerint a birtokukban lévő hatalom egy eszköz, mellyel környezetüket segíthetik, és az itt élőket felemelhetik. Persze az is fontos, hogy ezt a munkát minél több polgártárssal közösen végezzék. Alt Norbert úgy fogalmazott, ennek a szellemiségnek köszönhetően vált városunk meghatározó erővé térségünkben.

- Az elmúlt években megtanulhattuk azt is, hogy habár városunkban sokan vagyunk, akik nem azonos módon látjuk a világot, ám ha feladat van, vagy egy értelmes cél, akkor számíthatunk azokra is, akikkel nem mindig vallunk egy nézetet. Hiszen azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy vannak olyan egyetemes értékek és célok, amelyek mindent felülírnak – hangsúlyozta a szervezet elnöke.

Alt Norbert végül hozzátette, az elmúlt évet harc és küzdelem jellemezte, ám az előttünk álló időszaknak az építkezésről kell szólnia.

A bált Szijjártó Péter külügyminiszter nyitotta meg, aki elmondta, második alkalommal vesz részt a gyulai polgári bálon, melyre idén – épp, mint két évvel ezelőtt – barátja, Gajda Róbert, a Békés Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja hívta meg.

- Két éve remekül éreztük magunkat, és én azt gondolom, hogyha az ember valahol jól érzi magát, akkor legközelebb már nem egyedül megy, hanem elhozza a barátait is – emelte ki Szijjártó Péter, aki később elmondta, családján kívül dr. Budai Gyula miniszteri biztost és Horváth Ferenc válogatott labdarúgót, edzőt is magával hozta az összejövetelre.

Az est további részében svédasztalos vacsora és tombolasorsolás várt a vendégekre, a hajnalig tartó remek hangulatról pedig a ToronyBand együttes rutinos zenészei gondoskodtak.

 

Alt Norbert. Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)