Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Három kategóriában is ötcsillagos minősítést kapott a Gyulai Várfürdő

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2014. június 24. 21:30
Három kategóriában is ötcsillagos minősítést kapott a Gyulai Várfürdő
Hazánkban egyedülálló módon gyógy-, strand- és élményfürdő kategóriákban is kiváló a létesítmény
Fotó: Gyulai Hírlap - Rusznyák Csaba

Gyógyfürdő, strandfürdő és élményfürdő kategóriában is a legmagasabb, ötcsillagos minősítést kapta meg a Gyulai Várfürdő a Magyar Fürdőszövetség független szakértőkből álló minősítő bizottságától – tájékoztatta lapunkat Boros László Attila ügyvezető igazgató.

A szakbizottság egy 2013-ban rögzített, új, egységes és objektív szempontrendszert figyelembe véve hozta meg döntését. A nemzeti tanúsító védjegy elősegíti a megbízható szolgáltatók kiemelését a versenytársak mezőnyéből, megkönnyítve ezzel a fogyasztói döntések meghozatalát. Célja, hogy a fürdők üzemeltetéséről szóló rendeletekkel összehangolva garanciát nyújtson a fürdőszolgáltatás minőségére.

„A védjegy működésének és kezelésének felügyeletét a Nemzetgazdasági Minisztérium látja el. A védjegyjogosult a magyar állam, míg a védjegy kezeléséért a Magyar Fürdőszövetség felel. A létesítmény minősítéséről a végső döntést a Magyar Fürdőszövetség szakértőiből álló minősítő bizottság hozza meg. A védjegyhasználati jogosultságot öt évre lehet megszerezni” – olvasható a fürdő közleményében.

A szakemberek egyebek mellett a fürdő környezetét, vízminőségét és műszaki felszereltségét, a szolgáltatások sokrétűségét és színvonalát, valamint az alkalmazottak felkészültségét mérték fel. Az ügyvezető igazgató köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik tehetségükkel, szorgalmukkal és munkájukkal hozzájárultak a rangos szakmai elismeréshez.

    

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)