Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ajándékokat vitt Mikus Éva és Gerhard Stengel a gyulai kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályára

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2013. december 10. 23:00
Ajándékokat vitt Mikus Éva és Gerhard Stengel a gyulai kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályára
A kismamák babaruhát, játékokat és édességet kaptak, az osztály pedig egy elektromos babamérleget
Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

Ismét adományokkal érkezett a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályára városunk kiváló polgára, Mikus Éva és díszpolgára, Gerhard Stengel. Előbbi babaruhákkal és játékokkal, utóbbi pedig édességgel lepte meg a kismamákat. A megajándékozottak sorából a kórház sem maradt ki, Gerhard Stengel ugyanis egy elektronikus babamérleget adott át dr. Párducz László osztályvezető főorvosnak.

– A gyönyörű babaruhák közül a várandós kismamák és a már megszült anyukák válogathatnak. Azok az édesanyák, akiknek pici gyereke van otthon, dupla ajándékkal térhetnek haza. A gyerekek ugyanis örülnek a testvérkének, ugyanakkor egy kicsit féltékenyek is rá, így duplán örülnek majd anyukájuk hazatértének – nyilatkozta a Gyulai Hírlapnak Mikus Éva. A mecénás hozzátette: szeretnék, ha minél többen vállalnának gyermeket, és minél több családnak tudnának segíteni.

Mikus Éva és Gerhard Stengel nemcsak Gyula város elismert polgárai, hanem tiszteletbeli szülész-nőgyógyászok is, hiszen rengeteg adományt kaptunk már tőlük – jegyezte meg viccesen dr. Párducz László, aki a szeretet és a másikra való odafigyelés lényeges szerepét hangsúlyozta az adományozás kapcsán. 

    

       

Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)