Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Kérdőíves felmérést végeznek a következő hetekben a gyulai társasházakban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • H. É. • HÍREK • 2013. november 11. 11:37
Kérdőíves felmérést végeznek a következő hetekben a gyulai társasházakban
Gyulán 350 társasházban 7000-7500 gyulai lakos él
Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva

Eddigi fennállása óta harmincnyolc esetben keresték fel panaszosok vagy érdeklődők a Gyulai Társasházak és Társasházkezelők Érdekvédelmi Egyesületét – derült Alt Norbert alpolgármester és Braunné Bucsai Julianna, az egyesület elnökének közös sajtótájékoztatóján. Az idei év elején megalakult egyesületnek a Hétvezér utca 1. szám alatt biztosított épületet az önkormányzat. Az egyesület fő célja a gyulai társasházak és lakóik érdekeinek a képviselete és az, hogy szakmai tanácsok nyújtásával segítsék a társasházi működés biztonságosságát.

Braunné Bucsai Julianna Gyula Város Képviselő-testülete előtt már beszámolt az eddig elvégzett munkáról és arról, hogy milyen ügyekben nyújtottak segítséget mentorként, vagy társasházkezelőként. A szolgáltatást igénybevevők több mint fele a közös képviselőjének a munkáját kifogásolta, többen a társasházat érintő pénzügyi tanácsadást kértek, felújítási munkálatokhoz igényeltek kivitelezőt, vagy éppen pályázati tanácsért fordultak az egyesülethez. Az társasházi alapdokumentumok elkészítéséhez többen is segítséget kértek.

A tájékoztatóból kiderült, Gyulán 350 társasházban 7000-7500 gyulai lakos él.

Alt Norbert a beszámolót követően a további közös terveket vázolta fel: a munkaügyi központ bevonásával tíz fiatal pályakezdő társasházkezelő képzésen vesz majd részt. Amennyiben az egyesület szolgáltatása iránti igény fokozódik a városban, az egyesület szakmai gárdájának lesz utánpótlása. Ebből kifolyólag az elkövetkezendő hetekben kérdőíves felmérés indul a társasházakban. A fiatalok gyakorlatképpen felkeresik a társasházi lakókat és az iránt érdeklődnek majd, hogy milyen szolgáltatást igényelnek, vagy éppen milyen problémával küzdenek.

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Hargittai Éva
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)