Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szerelmesek éjszakája Gyulán – randevúra invitálnak a Park Hotelbe, és megszámolják a csókokat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • M-P. J.HÍREK • 2013. július 26. 15:00
Szerelmesek éjszakája Gyulán – randevúra invitálnak a Park Hotelbe, és megszámolják a csókokat
Átadják a megújult Park Hotelt, a beruházás részeként belülről teljesen modernizálták a szálloda épületét
Randevú a Parkban – szerelmesek éjszakája címmel rendezik meg a Park Hotel átadási ünnepségét július 27-én, szombaton. Az ünnepi program 17 órakor kezdődő megnyitóján részt vesz dr. Görgényi Ernő polgármester és dr. Ruszinkó Ádám, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület elnöke. A megnyitón adják át a szálloda előtt elhelyezett Szerelemfát, amelyre a Gyulán élő vagy városunkba látogató párok tehetik majd fel a szerelmüket szimbolizáló lakatot – tájékoztatta a Gyulai Hírlapot Fodor Krisztina, a szálloda vezetője. A Park Hotel felújítására januárban 290,8 millió forint uniós támogatás nyert a hotelt üzemeltető cég.
A Park Hotel Gyulán. Fotó: Pénzes Sándor – www.gyulavaros.hu

A beruházás részeként belülről teljesen megújult a hotel épülete, modernizálták a szobákat és az épület teljes gépészeti rendszerét. A szálloda mozgáskorlátozott vendégeket is tud fogadni. A megnyitóra ellátogató vendégeket koncert, filmvetítés, lánykérés és mulatság várja. Fellép Király Viktor, az Antovszki Band, az est ceremóniamestere Jáksó László lesz. 

– A Park Hotel teraszán, a szálloda előtt és a Csigakertben zajló rendezvényen fellép Király Viktor, utcabálozunk, a népszerű Antovszki Band zenél majd az esten – tudtuk meg Fodor Krisztinától, a szálloda vezetőjétől. – Az est során számos szórakoztató program, játék és ajándék várja a rendezvényre látogatókat. Azok számára, akik régóta tervezik a lánykérést vagy netán a legénykérést, lehetőséget biztosítunk erre is az est folyamán, sőt a bátor jelentkezők között kisorsolunk egy gyönyörű eljegyzési gyűrűt – mondta el az igazgatónő. – Külön díjazzuk a legextrémebb módon történő házassági ajánlatot! A bátortalanabb próbálkozóknak pedig Jáksó Laci segít majd.

A romantikus összebújást kedvelők feltétlenül vigyenek magukkal plédet, hiszen a Csigakertben a filmtörténelem klasszikus szerelmesfilmjeiből vetítenek. Az est során páros táncversenyt hirdetnek, csókváltó-pad segítségével számolják össze, hány csók csattant el a gyulai szerelmesek éjszakáján. Különleges élményfotózás is várja a játékos kedvű látogatókat, akik különböző nyereményekkel és ajándékokkal térheztnek haza. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

– Az est folyamán nyitva tart a Park Hotel étterme, ahol kedvezményes áron és korlátlanul lehet majd a svédasztalos kínálatból fogyasztani. Azok, akik az étterembe is betérnek, ne felejtsék el magukkal hozni fogkeféjüket, hiszen a belépőt vásárlók között kisorsolnak aznap estére egy két főre szóló, egyéjszakás pihenést. Ha pedig szeretnék az éjszakai várost romantikus körülmények között megismerni, a Park Hotel elől lehet majd kedvezményes áron lovas hintót, bringót vagy csónakot bérelni, és városnéző kisvonat is indul – mondta Fodor Krisztina.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)