Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - NB II-es bajnok a Gyulai Sport Egyesület tekés csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • C. L. • SPORT • 2013. július 05. 15:00
NB II-es bajnok a Gyulai Sport Egyesület tekés csapata
Teke
Képünk illusztráció. Forrás: mchenrybowl.com

A 2012–13. szezon kezdetén Baksa Imre szakosztályvezető lemondott, majd szezon közben Kálnai István vette át elődjének munkáját, és ezúttal is elhódították az NB II-es bajnoki címet.

Felkészülésük az idény kezdete előtt augusztusban indult, a Dr. Gyarmati Sándor nemzetközi csapatversenyen, amelyet immár harmadszor színesítettek a székelyföldről érkező kézdivásárhelyi gurítók. A csapatversenyt a szegváriak nyerték a házigazda GYSE előtt. Egyéniben második helyen Makra György csapatkapitány végzett az erős mezőnyben, ami jó szolgálatot tett a többi játékos formába hozásához. Az őszi-tavaszi szezon során a bajnoki cím megszerzését tűzték ki célul! Sőt már az idényzárásnál jóval előbb meg is szerezték az első helyet, ugyanis játéktudásuk legjavát adva teljesítettek.

A bajnokcsapat tagjai: Püski Lajos, Fekete Sándor, Baksa Imre, Makra György, Bálint József, Kálnai István, Rampold Tamás, Egyed Ferenc, Házi Márk, Krieger Norbert. Örvendetesen épült be Egyed Ferenc az első csapatba, valamint kiemelkedően fejlődött két ifjúsági játékos, Házi Márk és Krieger Norbert a szezon során. Külön ifjúsági bajnokságban is játszottak, ahol nagyon sokat fejlődtek, a felnőtt csapatban pedig rendszeresen pályára léptek. Az országos középiskolások bajnokságán Házi Márk bronzérmet szerzett! A Tekeszövetség területi ifjúsági döntőjében 3. Házi, 4. Krieger.

A Tekeszakosztály köszöni a tekepálya üzemeltetőinek és tulajdonosainak – Szalai Györgynek és Such Andrásnak – támogatását és segítségét.

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)