Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Idén a várkert adott otthont a Campus Napnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2013. május 06. 17:00
Idén a várkert adott otthont a Campus Napnak
A rendezvényen a gyulai egészségtudományi campus szakjait is megismerhették az érdeklődők
Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő

Főzőverseny, fotókiállítás, vártúra és baleset-szimuláció is szerepelt a Szent István Egyetem Gazdasági-, Agrár- és Egészségtudományi Kar Egészségtudományi Campusának Hallgatói Önkormányzata által szervezett Campus Nap programjai között. A korábban Kari Nap néven megrendezett, hatéves múltra visszatekintő eseménynek idén a várkert adott otthont.

Horváth Bence, a hallgatói önkormányzat titkára lapunknak elmondta, a névváltoztatásra az intézmény integrációja miatt volt szükség. Az új helyszín adottságait kihasználva a szervezők idén nyitottabbá szerették volna tenni a rendezvényt, ezért a város szállodáiban is meghirdették a programokat.  

A titkártól megtudtuk, a Campus Napon a gyulai campus szakjaival is szeretnék megismertetni az érdeklődőket, ezért a vártúrán egészségturizmus szakosok vezetik körbe a látogatókat a vármúzeumban, a vérnyomás-, vércukor- és testzsírmérést pedig ápoló szakos hallgatók végzik a rendezvényen. A helyszínen bulisegély-szolgálat is működik. Ennek keretében drogokkal, dohányzással, alkohollal és nemi úton terjedő betegségekkel kapcsolatos kérdőíveket töltetnek ki a résztvevőkkel a szociális munkásnak tanuló hallgatók.

A hagyományosnak tekinthető programokon kívül egyebek mellett aurafotózás, jóslás, valamint tánc-, íjász-, fegyver-, és zöldségfaragó bemutató színesítette a programkínálatot. A rendezvényt a SnailGardN és a The Blades koncertje zárja az esti órákban. 

 

Fotó: Gyulai Hírlap - Súr Enikő
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)