
Gasztrokalandok csábító áron elnevezéssel új, rendhagyó rendezvénysorozatot indított a gyulai Halászcsárda, amelynek során minden hétvégén más-más ízekkel, különlegességekkel és kulináris élvezetekkel várja vendégeit az étterem.
- A francia hétvége ínyencségeit követően, múlt szombaton és vasárnap csülökételekkel kedveskedtünk vendégeinknek. A menük nagy sikernek örvendtek, úgy tapasztaltuk, sikerült a magyar gyomornak oly kedves ételből mindenkinek tetsző változatokat összeállítani – tudta meg a Gyulai Hírlap Fodor Sándortól, az étterem tulajdonosától.
- Jövő hétvégén is érdemes lesz hozzánk ellátogatni, hiszen január 26-án, szombaton 18 órától borvacsorát tartunk, amelyen Tokaj-Hegyaljai nedűket mutat be vendégeinknek a Rozsnyai Pincészet. Aki kedvelik az ízletes, zamatos borokat és a finom falatokat, és kíváncsiak, melyik bornak mi a története, vagy éppen mit ajánl egy-egy ételhez a borász szakértő, annak itt a helye! – invitálta az érdeklődőket Fodor Sándor.
A szombati borvacsora menüsora:
- Magvas szárnyasmáj terrine gyümölcskocsonyával, citromolajjal csepegtetve
- Gesztenyekrémleves aszalt szőlőszemekkel
- Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött gombafejek csőben sütve, balzsamkrémes salátaágyon
- Konfitált kacsacomb, vajas tésztában sült meggyes lilakáposztával, kemencés burgonyával
- Almás-diós guba, fahéjas karamellmártással
További információ kérhető a 66/ 466-303 telefonszámon, az info@hotelhalaszcsarda.hu email-címen, illetve a halászcsárda honlapján a www.hotelhalaszcsarda.hu oldalon.
































