Remek hangulat, ízletes francia fogások és sok vendég jellemezte a hétvégét a gyulai Halászcsárdában.
Gasztro kalandok csábító áron elnevezéssel új, rendhagyó rendezvénysorozatot indított a gyulai Halászcsárda, melynek során minden hétvégén más-más ízekkel, különlegességekkel és kulináris élvezetekkel várja vendégeit az étterem.
– Első hétvégénken a francia konyha ínyencségei kerültek terítékre, és büszkén mondhatom, hogy nagy sikere volt vendégeink körében. A francia hangulat, a finom ételek és a közkedvelt sanzonok mellett a francia színekben pompázó teríték tette még eredetibbé a rendezvényt – értékelte a rendezvényt Fodor Sándor, az étterem tulajdonosa.
– Bízom benne, hogy az e heti Csülöknapok még több érdeklődőt csábítanak a Halászcsárdába, hiszen nincs olyan ember, aki nem szeretné a magyar gyomornak oly kedves ropogós bőrű, szaftos és porhanyós húsú csülköt. Az igazi ínyencek úgy tartják, hogy az ízletes, csülökből készült ételek titka, hogy kiváló minőségű alapanyagból és nagy mennyiségben kell elkészíteni. Így aztán, aki igazán kiváló íz harmóniájú, különleges csülökételekre vágyik, annak itt a remek alkalom, hogy megkóstolja hétvégén a gyulai Halászcsárdában – invitálta az érdeklődőket a tulajdonos.
A kalandozás következő állomásaként tehát 2013. január 19-20-án a csülökétel-különlegességekkel várja vendégeit a gyulai Halászcsárda.
A Csülöknapok menüsora:
1. Menü
Füstölt csülök galantin tormás burgonyasalátával
Pikáns zöldségragu leves füstölt csülök gombócokkal
Sörben pácolt sertéscsülök bajor káposztával, szalvéta gombóccal
Karamellizált gyümölcsökkel töltött palacsinta
2. Menü
Füstölt csülök galantin tormás burgonyasalátával
Káposztás bableves füstölt csülökkel
Rozmaringos sertéscsülök gombaraguval, velesült burgonyával, almás lilakáposztával
Karamellizált gyümölcsökkel töltött palacsinta
További információ a 66/466-303-as telefonszámon, az info@hotelhalaszcsarda.hu email címen kapható. Az étteremről bővebben a www.hotelhalaszcsarda.hu és a www.facebook.com/FodorHotelHalaszcsarda honlapokon olvashatnak az érdeklődők.
























