Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Francia hétvége Halászcsárda módra

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • K. M. • HÍREK • 2013. január 15. 13:00
Francia hétvége Halászcsárda módra
Remek hangulat, ízletes francia fogások és sok vendég jellemezte a hétvégét a gyulai Halászcsárdában
Francia hétvége a Halászcsárdában

Remek hangulat, ízletes francia fogások és sok vendég jellemezte a hétvégét a gyulai Halászcsárdában.

Gasztro kalandok csábító áron elnevezéssel új, rendhagyó rendezvénysorozatot indított a gyulai Halászcsárda, melynek során minden hétvégén más-más ízekkel, különlegességekkel és kulináris élvezetekkel várja vendégeit az étterem.

– Első hétvégénken a francia konyha ínyencségei kerültek terítékre, és büszkén mondhatom, hogy nagy sikere volt vendégeink körében. A francia hangulat, a finom ételek és a közkedvelt sanzonok mellett a francia színekben pompázó teríték tette még eredetibbé a rendezvényt – értékelte a rendezvényt Fodor Sándor, az étterem tulajdonosa.

– Bízom benne, hogy az e heti Csülöknapok még több érdeklődőt csábítanak a Halászcsárdába, hiszen nincs olyan ember, aki nem szeretné a magyar gyomornak oly kedves ropogós bőrű, szaftos és porhanyós húsú csülköt. Az igazi ínyencek úgy tartják, hogy az ízletes, csülökből készült ételek titka, hogy kiváló minőségű alapanyagból és nagy mennyiségben kell elkészíteni. Így aztán, aki igazán kiváló íz harmóniájú, különleges csülökételekre vágyik, annak itt a remek alkalom, hogy megkóstolja hétvégén a gyulai Halászcsárdában – invitálta az érdeklődőket a tulajdonos.

A kalandozás következő állomásaként tehát 2013. január 19-20-án a csülökétel-különlegességekkel várja vendégeit a gyulai Halászcsárda.

 

A Csülöknapok menüsora:

1. Menü

Füstölt csülök galantin tormás burgonyasalátával

Pikáns zöldségragu leves füstölt csülök gombócokkal

Sörben pácolt sertéscsülök bajor káposztával, szalvéta gombóccal

Karamellizált gyümölcsökkel töltött palacsinta

2. Menü

Füstölt csülök galantin tormás burgonyasalátával

Káposztás bableves füstölt csülökkel

Rozmaringos sertéscsülök gombaraguval, velesült burgonyával, almás lilakáposztával

Karamellizált gyümölcsökkel töltött palacsinta

 

További információ a 66/466-303-as telefonszámon, az info@hotelhalaszcsarda.hu email címen kapható. Az étteremről bővebben a www.hotelhalaszcsarda.hu és a www.facebook.com/FodorHotelHalaszcsarda honlapokon olvashatnak az érdeklődők.

 

Francia hétvége a Halászcsárdában
Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)