Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyere és bulizz a Gyulai Várfürdő Gyermekkuckójában!

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S-H. E. • HÍREK • 2012. december 12. 16:33
Gyere és bulizz a Gyulai Várfürdő Gyermekkuckójában!
Gyermekcsoportok jelentkezését várjuk
Gyermekkuckó. Fotó: Gyulai Várfürdő

A Gyulai Várfürdő favázas épületében található Gyermekkuckó új szolgáltatást kínál látogatóinak. A játszószobát, mely a téli szünetben naponta nyitva tart, gyermekzsúrok, születésnapi és névnapi rendezvényekhez ajánljuk gyermekcsoportok részére (maximum 20 fő).

A rendezvény megtartásához előzetes bejelentkezésre van szükség, melyet marketing@varfurdo.hu e-mail címen tehetnek meg az érdeklődők. A legalább 10 fő részvételével zajló rendezvény megtartásának feltétele a belépőjegy megváltása felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Ez ebben az esetben 6 éven aluliakra is vonatkozik, de egyéb költséget nem számít fel a Várfürdő. A jegy megváltásával természetesen fürdőzési lehetőséget is biztosítunk a lefoglalt Gyermekkuckó használata mellett! A Gyermekkuckó lefoglalását (a jegyek előzetes megváltásával együtt) legkésőbb a tervezett programot 3 nappal megelőzően tudjuk fogadni, csak ez esetben tudjuk a helyszínt biztosítani a rendezvényhez.

A rendezvény kellékeit, úgy- mint az ételt és italt, az ezekhez szükséges evőeszközöket és egyéb kellékeket a vendéglátó szülőknek kell biztosítaniuk. Ezen eszközöket a házirendben meghatározott feltételek mellett lehet csak használni. A rendezvény ideje alatt a fürdő felnőtt felügyelő személyzetet biztosít. A Gyermekkuckót csak 10 év alatti, szobatiszta és kizárólag egészséges gyermekek használhatják. A 3 év alatti gyermekek csak szülői kísérettel tartózkodhatnak a Gyermekkuckóban. Azonban fontos tudni, hogy a játszószoba csak cipő nélkül és száraz ruhában látogatható! Az egész napos, családi és baráti szórakozás feledhetetlen élményt nyújthat a szülinapját nálunk ünneplő kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt!

Várjuk szeretettel ovis csoportok, gyermekes családok és baráti társaságok jelentkezését, hogy csemetéiket különleges ünnepséggel kápráztassák el! A Gyermekkuckó kibérlésével kapcsolatban kedves leendő vendégeink érdeklődhetnek a 06-30/267-1024-es telefonszámon vagy a marketing@varfurdo.hu e-mail címen!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)