Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Testvérvárosi kapcsolatok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap Online • HÍREK • 2011. szeptember 05. 10:00
Testvérvárosi kapcsolatok
A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és a Tourinform Iroda hírei
A Gyulai Várfürdő

Az augusztus 20-i állami ünnepen Gyulán vendégeskedett két testvérvárosi delegáció is, a lengyelországi Wagrowiec és a romániai Kovászna küldöttei. A helyiek és a vendégek a rendezvény alkalmából egy fórumon vitathatták meg, hogyan lehetne a kapcsolatokat szorosabbra fűzni, s az együttműködés e hét végén a Kovásznai Városnapok alkalmával folytatódik. A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. standon jelenik meg az eseményen, ahol a városunkat bemutató nyomtatott anyagokon kívül a TDM tagok kiadványait is propagálja majd. A különlegesen kedvezményes ajánlatokra való tekintettel cégünk szórólap formájában a Csomagolj és csobbanj ingyen Gyulán! akciót is népszerűsíti Kovásznán. Az utószezon forgalmát élénkítő kampány egyébként máris beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen napról napra növekszik a Csobbanó Csomagot foglalók száma, s remélhetőleg külföldön is sikert arat a program.

Különösen figyelemfelkeltő lehet az is, hogy a szállodákon kívül egyre több privát szállás is kapcsolódik, a Gyulai Idegenforgalmi Egyesületen keresztül kiemelkedően sok fürdőjegy lel gazdára. A helyi turisztikai szakembereknek már régóta kitűzött célja a testvérvárosi kapcsolatok turisztikai vonulatait kihasználni, s erre kitűnő alkalmat nyújtanak a hasonló kiállítások és fórumok. A TDM szervezet a korábbi szervezeti formánál sokkal alkalmasabb erre, hiszen a szolgáltató tagok közvetlenül ajánlataikkal, tárgyalásra felhatalmazott közvetítő képviselővel tudják felvenni a kapcsolatot a megfelelő partnerekkel. Mivel az együttműködést az internetes oldalakra is szeretnénk kiterjeszteni, várjuk minden olyan szolgáltató jelentkezését, aki speciálisan a testvérvárosok számára kialakított idegenforgalmi ajánlattal rendelkezik. Az egyeztetéseket és a technikai részletek kidolgozását követően komplett, minden ide vonatkozó ajánlatot felölelő anyagot készítünk, melyet a városok saját honlapjain szeretnénk elhelyeztetni. A jelentkezéseket az ambrus.luca@invitel.hu e-mail címre várjuk.

Hirdetések kezelése

Ezúton szeretnénk értesíteni kedves partnereinket, hogy az új turisztikai internetes oldal munkálatai miatt a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. 2011. szeptember 1-től a jelenlegi oldalra új hirdetéseket, illetve hosszabbítást nem vesz fel. A szállásoknak akciós ajánlatok hirdetésére van lehetősége az átmeneti időszakban is, legkésőbb 2011. október 30-i lejárattal. Bár a hirdetési rendszer fokozatosan átalakításra kerül, természetesen a jelenleg érvényes hirdetések mindegyike változatlan lejárati idővel kerül majd át a www.visitgyula.com internetcím alatt induló új weboldalra, mely még több lehetőséget és kényelmet biztosít majd mind a látogatók, mint a szolgáltatást kínáló helyiek számára. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket és türelmüket kérjük!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)