Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Negyedszer is nagyok voltak a GYAKI 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola diákjai

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Bodó Sára • HÍREK • 2011. május 13. 15:00
Negyedszer is nagyok voltak a GYAKI 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola diákjai
A versenyszabályzat értelmében részleteket nem lehet közzétenni a tévés közvetítésig
A "Nagy" csapat

2011 tavaszán a GYAKI 5. Számú Általános Iskola és Sportiskola Tagintézménye ismét versenybe szállt a TV2 Nagy Vagy! elnevezésű játékos vetélkedőjén.

A március 8-ai selejtezőn Vincze Ottó vezényletével elsöprő győzelmet aratott a piros színben versenyző sportiskolás csapat. A folytatásra, az elődöntőre (és döntőre?) május 8-án utazott el az alsós és felsős tanulókból, szülőkből, tanárokból álló csapat és a közel százfős szurkolótábor. A rendezvény ezúttal is a budaörsi sportcsarnokban zajlott. Az előzetesen történt sorsoláskor a szerencse fiai voltak a Lila iskolások, hisz ismét a lelkesen küzdő futballista került csapatuk  élére. A vízi, szárazföldi és levegőben zajló versenyszámok ez alkalommal is próbára tették a versenyzőket, de…

A versenyszabályzat értelmében részleteket nem lehet közzétenni a tévés közvetítésig. Az időpontról még nem döntött a TV2. Nem marad más addig, mint várni, és titokban bízni abban, hogy a sportiskolások ez alkalommal is megmutatták nagyságukat e látványos erőpróbán. A csapat tagjai: Domokos Viktor, Erdődy Bettina, Juhász Norbert, Kökény Richárd, Kun Barbara, Kurpé Dorka, Márkus Dóra tanulók; Komlósi Péter, Zsarnóczay Gyula szülők; Bacsa Edina pedagógus, csapatkapitány, Kertész Gyöngyi pedagógus, szülő, Nagy Katalin pedagógus, csapatvezető. Az iskola köszöni a támogatók segítségét: dr. Görgényi Ernő polgármester, Ferbonex, Torma Béla sporttanácsnok, a várfürdő, Locskai Mihály ipari alpinista, Gyulai Fafém Bútor Zrt., Bora Italnagykereskedés.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)