Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - „Menjünk világgá…!” - Gyula a miskolci kiállításon

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Gyulai Hírlap Online • HÍREK • 2011. március 26. 07:00
„Menjünk világgá…!” - Gyula a miskolci kiállításon
A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. és a Tourinform Iroda hírei
A gyulai vár

„Menjünk világgá…!” - Gyula a miskolci kiállításon

Gyula városa az elmúlt hétvégén 6 négyzetméteres saját standdal képviseltette magát a „Menjünk világgá…! turisztikai kiállításon Miskolcon. Észak-Magyarország kiemelt küldő területe városunknak, ezért sokan keresték fel a standot. Az új arculattal megjelent kiadványok, a Gyulai Várszínház, a Gyulai Kolbász- és Sódarmustra, a Nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál programjai és a Gyulai Várfürdő vadonatúj masszázs- kollekciója kellőképpen elhúzta a mézes madzagot a vendégek előtt. Reméljük, hogy minél többen bizonyosodnak meg személyesen is a kínált lehetőségekről, szolgáltatásokról. A Gyulai Várfürdő és a Hőforrás Üdülőszövetkezet és Hotel személyes részvételével erősítette kínálatunkat, amelyet ezúton szeretnénk megköszönni.

 

Debrecenben, Nagyváradon és Kolozsvárott

A Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. munkatársainak a soron következő hétvége is eseménnyel telinek ígérkezik, hiszen városunk Debrecenben, Nagyváradon és Kolozsváron jelenik meg egy-egy turisztikai kiállítás alkalmával.

 

Lehetőség Önnek és magánszállásadóknak egyaránt!

Építse be csomagkínálatába az alábbi programot: SOMA MAMAGÉSA várja a harmóniára vágyó nőket és férfiakat 2011. április 9-én az Elizabeth Hotelben! A művésznő egy pódiumbeszélgetésen fejti ki gondolatait arról, hogy milyen feladatokat kell megtenni a nőnek és a férfinak a kapcsolatukon belül elérhető harmóniáért. A rendezvénynek a szálloda kristálytermében adnak helyet. A műsort követően svédasztalos vacsora várja a vendégeket, melyen a pszichológia „mamagésája” is jelen lesz. A 18 órakor kezdődő műsorra a jegy ára 4900 Ft, amely az állófogadás díját is tartalmazza. Jegyek a Tourinform Irodában, az Elizabeth Hotelben és a Bodoky kávézóban vásárolhatók. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)