Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Szolnoki skalp

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2010. november 14. 13:00
Szolnoki skalp
Labdarúgás
Képünk egy korábbi mérkőzésen készült. Fotó: Gyulai Hírlap Online

Szolnoki Spartacus–Várfürdő-Gyulai Termál FC 1-2 (1-1).

NB III-as labdarúgó-mérkőzés, Szolnok 100 néző. V.: Bánthy.

Gyula: Harman – Rostás, Vincze, Wéber, Valentényi – Zelenyánszki (Mancsek), Bálint, Okos, Nagy G. – Bagyinszki (Ponyokai), Balogh (Czira). Edző: Fodor Sándor.

Csapatunk jól kezdett, és a 25. percben góllá is érett fölényük, amikor Nagy Gergő egy megszerzett labdával megiramodva 22 méterről bombázott a jobb felsőbe, 0-1. Tíz perc elteltével Ulveczki „rutinos róka módján” kiharcolt büntetőjével, Szoboszlai egyenlített, 1-1. Fordulást követően a hazaiak diktáltak, mígnem az 55. percben a tizenhatos bal sarkától Mancsek csavart szabadrúgását Bálint bólintotta a hálóba. Ezt követően a Tisza-partiak mindent egy lapra téve igyekeztek egyenlíteni, miközben a Fodor legénység, közel tucatnyi kontra helyzetet puskázott el, így nem változott az eredmény.

Fodor edző megérdemelt sikerként értékelte győzelmüket, mivel a tét: – „A felsőház, avagy az alsóház irányába törekvésünk nem lehet mindegy. Jól záró védekezésünkből az eltervezett kontrák sokaságát alakítottuk ki.” Hétvégén, szombaton 13.30 órakor fogadja csapatunk a Tisza Volán együttesét a Városi Sporttelepen. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)