Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Több érem Nyíregyházáról

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • D. Sz. • SPORT • 2010. március 21. 12:00
Több érem Nyíregyházáról
Szenior úszás
Képünk illusztráció

A közelmúltban nyolcadik alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a szeniorok versenyét, melyen ismét jól szerepelt a gyulai csapat, bár csupán hét fővel képviseltették magukat. Az első napi versenyt követően a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő látott vendégül minden résztvevőt, ahol mind a csúszdaparkot, mind a wellness elemeket kipróbálhatták a versenyzők.

 

 

A legeredményesebb versenyzőnknek dr. Legeza László (VI. kcs.) bizonyult, aki 50 m és 100 m mellen, 50 m és 100 m pillangón, valamint 50 m gyorson is a dobogó legfelső fokán állhatott, emellett 100 m gyorson második lett.

 

 

A hölgyek közül dr. Kassai Péterné (IX. kcs.) 50 m és 100 m mellen tudott diadalmaskodni, 50 m háton második helyezést ért el, 100 m-en pedig bronzérmes lett. Fehér Edit (IV. kcs.) 50 m pillangón ért elsőként célba, ezüstérmes lett 50 m gyorson, 100 m háton és pillangón. Gévay Lilianna (V. kcs.) 100 m gyorson is és mellen is a dobogó legfelső fokára állhatott. 

Ruszkai Gábor és Barna Mátyás számos ponttal növelte a csapatverseny pontszámait. A női váltónk mind a vegyes, mind pedig a gyorsváltóval aranyérmes helyen zárta a versenyt.

 

 

 

 

A Dr. Regele Károly Senior Úszóklub köszönetet mond mindazoknak, akik 2008. évi személyi jövedelemadójuk 1%-val klubunkat támogatták. A 65.207 Ft-ot az alapító okiratban meghatározott célokra használtuk fel. Támogatásukat köszönjük és ezután is szívesen fogadjuk. 
Adószámuk: 18377305-1-04.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)