Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - 1,5 millió forintot adományoztak a koraszülöttmentő alapítványnak

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. HÍREK • 2024. június 19. 07:00
1,5 millió forintot adományoztak a koraszülöttmentő alapítványnak
Az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete Ajánlotta fel az összeget

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

1,5 millió forintot adományozott a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványnak az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesülete június 19-én a gyulai kórház udvarán.

Juhász László, az egyesület elnöke elmondta: negyedik alkalommal rendeztek jótékonysági estet Szegeden, a szervezés és támogatás miatt köszönetet mondtak Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspöknek.

Hozzátette: az előző négy alkalommal körülbelül 5 millió forinttal támogatták a gyulai és békéscsabai gyermekosztályokat.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Abdulrahman Abdulrab Mohamed neonatológus, a Békés Vármegyei Központi Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa, a koraszülöttmentő alapítvány elnöke köszönetet mondott az adományért, amelyet a mentőautó fenntartására fognak fordítani.

Farkas László, az egyesület titkára kiemelte: baráti társaságként alakultak meg, majd lettek később egyesület, amelynek jelenleg 60-70 fős tagsága van. Már a kezdetektől eldöntötték, hogy szeretnének jótékonykodni, ez pedig mára hagyománnyá vált.

Becsei László főigazgató főorvos, az Ausztráliai és Békési Polgárok Egyesületének alelnöke szintén köszönetet mondott a támogatásért.

Fotó: Gyulai Hírlap – Tóth Péter

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)