Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstérmes helyen végzett az U19-es gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 17. 16:00
Ezüstérmes helyen végzett az U19-es gyulai focicsapat
A Gyulasport NKft. korosztályos együttese a gólkülönbség miatt maradt le a bajnoki címtől 

Fotó: Gyulasport NKft.

A Gyulasport NKft. U19-es labdarúgócsapata ezüstérmes helyen végzett a 2023/2024-es szezon végén, miután a felsőházi rájátszásban a második helyet szerezte meg. A Szabó Attila vezette korosztályos gárda azonos pontszámot ért el ceglédi riválisával, így a gólkülönbség döntötte el a bajnoki arany sorsát. 

Szabó Attila elmondta, nehezen indult az alapszakasz a gárda számára. A nyári felkészülés nem az elképzelései szerint alakult, de az iskola kezdetével nagyobb létszámban tudtak a játékosok részt venni az edzéseken.  

– A bajnokság színvonala nagyon jónak mondható, jó csapatok voltak a mezőnyben, látszott mindenkin, hogy megfelelő munkát végeztek a felkészülés során. Az alapszakaszt meggyőző játékkal, hazai pályán veretlenül, a tabella negyedik helyén zártuk, így feljutottunk a felsőházba, ahol ismét kiváló képességű csapatokkal kerültünk egy mezőnybe. A rájátszás kezdetéig volt két hét szünetünk, így rá tudtunk készülni a párharcokra – ismertette. 

A fürdővárosi gárda a rájátszás során végig remekül teljesített, így a tabella élére került. A mindent eldöntő utolsó fordulóba a csapat a Békéscsaba UFC ellen játszott. A találkozón sok helyzet kimaradt, a fürdővárosiak nem tudtak gólt szerezni, így a döntetlennel nem sikerült feltenniük az i-re a pontot, a gárda azonos pontszámmal, de rosszabb gólkülönbséggel a pontvadászat második helyén végzett. A szurkolók egy egyéni elismerésnek is örülhettek, hiszen Kiss Tamás a rájátszás gólkirálya lett. 

– A bajnokság folyamán végig volt egy felépített, elképzelt játékunk, védekezésben és támadásban egyaránt, amit a csapat jól alkalmazott, mindig remek hozzáállással teljesített. A csapaton belül szeretném megemlíteni azokat a játékosokat, akik a felnőttcsapatban is helytálltak, ők nagyon jó hatással voltak a többiekre, és végig kiváló teljesítmény nyújtottak. Szeretnék köszönetet mondani minden olyan játékosnak, aki kiöregszik, öröm volt velük együtt dolgozni, volt akivel öt évig együtt voltunk jóban és rosszban. Mondhatom, hogy sikeresek voltunk együtt; remélem, a többiek elhiszik nekem, hogy munka nélkül nincs siker – értékelt Szabó Attila

A csapat tagjai a felnőttegyüttes találkozójának félidejében, a szurkolók előtt vehették át érmeiket.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)