Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Feljutott az NB III.-ba a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 15. 15:00
Feljutott az NB III.-ba a gyulai focicsapat
Bánk-Dalnoki LA–Gyulai Termál FC 0-0

A Gyulai Termál FC csapata a területi osztályozó második fordulójában a Bánk-Dalnoki LA együtteséhez utazott június 12-én. A fürdővárosi gárda magabiztos vezetés birtokában érkezett a bánki stadionba.

Gyulai Termál FC: Szabó Marcell, Nagy Sándor, Borbély Zsolt, Tanner Gergő (Zsilák Mátyás), Szabó Péter, Zabari Dávid (Kukla Zsombor), Babinyecz Balázs (Repisky Dániel), Katona György, Trescsula Máté, Szabó Zsombor (Szabó Viktor), Varga Tamás (Bojtos Tamás). Csere: Füstös Krisztián, Kiss Tamás. Vezetőedző: Brlázs Gábor. 

A fürdővárosi keret a párharc első találkozóján 3-0 arányban győzni tudott bánki ellenfelével szemben, így magabiztosan utazhatott a visszavágóra. Az osztályozó második meccse ismét gyulai fölénnyel indult, ám Brlázs Gábor együttesének nem sikerült meg megszereznie a vezető találatot.

A gólnélküli első félidő után kicsit visszaesett ugyan a mérkőzés tempója, ám mindkét fél szurkolói láthattak még izgalmas jeleneteket. A gyulai gárda a folytatásban már nem kockáztatott, így hiba nélkül hozta le a találkozót. 

A Gyulai Termál FC csapata hazai győzelmének köszönhetően megnyerte az osztályozó párharcát, így ősszel ismét az NB III.-as mezőny tagjaként kezdheti meg a szezont.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)