Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai Házi Márk Bálintot választották az év fiatal testnevelő tanárának a vármegyében

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.MAGAZIN • 2024. június 12. 13:05
A gyulai Házi Márk Bálintot választották az év fiatal testnevelő tanárának a vármegyében
A Dürer általános iskola pedagógusa a Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezte versenyen lett első kategóriájában

Forrás: MDSZ Facebook-oldala

A Gyulai Dürer Albert Általános Iskola pedagógusát, a Házi Márk Bálintot is beválasztották az év Békés vármegyei testnevelőtanárai közé a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) kezdeményezte versenyen.  

A K&H Mozdulj! Az év tesitanára megmérettetés Békés vármegyei díjait a napokban adták át. Az MDSZ közösségi oldalán azt írták: Házi Márk Bálintot az év fiatal testnevelő tanárának választották.

A 200 fő alatti iskolák kategóriában az év testnevelő tanára a békési Dr. Illyés Sándor Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium pedagógusa, Hegedűs Ferenc lett, míg a 200 fő fölötti iskolák kategóriában a Mezőberényi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium testnevelő tanára, Tóth Olivér végzett az első helyen.

A versenyre bárki jelölhetett általános iskolai vagy középiskolai testnevelőt. A jelöltek közül az MDSZ választotta ki vármegyénként a legígéretesebb öt tanárt a három kategóriában, a szűkített lista alapján pedig a nagyközönség dönthetett online szavazással a győztesek személyéről – derül ki a K&H Bank közleményéből.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)