Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárta a pontvadászatot a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. június 01. 16:19
Győzelemmel zárta a pontvadászatot a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
BVSC-Zugló–Gyulai Amazonok 1-3 (1-1) 

Az NB II.-es női labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a Gyulai Amazonok együttese a BVSC-Zugló gárdájához utazott. A fürdővárosi keret magabiztosan hozta el a három pontot, így a hetedik helyen zárta a felnőttcsapatok versenyét. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Kurta Alma (Czirók Gréta), Szappanos Katalin, Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes, Nagy Katalin, Kurai Nikolett, Mezei Virág, Komlósi Anna (Kónya Andrea), Bordás Renáta. Csere. Kósa Noémi. Vezetőedző. Molnár Zoltánné. 

A gyulai gárda az előző fordulóban 5-1-es vereséget szenvedett nyíregyházi ellenfelétől, ám 65 percig egyenlő ellenfele volt riválisának. A találkozó egyetlen gyulai találatát a 15 éves Freiberger Stella szerezte, akinek ez volt az első felnőttmezőnyben szerzett gólja. 

A fürdővárosi gárda az utolsó fordulóban már korán hátrányba került, de Kajári Gabriella döntetlenre állította a félidei eredményt. A második játékrészben Nagy Katalin duplázni tudott, a csapatnak pedig a jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően sikerült begyűjtenie a három pontot.  

– Remek pályán játszottunk, emellett sportszerű ellenféllel találkoztunk. Egyáltalán nem tetszett, amit az első félidőben láttam, a második játékrészben azonban magunkra találtunk, és szép támadásokat vezettünk – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző, aki megköszönte a játékosok idei hozzáállását. Kiemelte: másfélszer annyi pontjuk van, mint tavaly, ez a bajnokság erőviszonyait nézve nagyon jó teljesítmény. Hozzátette: július végén folytatják a munkát. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)