Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Vízilabdakupát rendeznek szombaton a Gyulai Várfürdőben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. május 21. 17:30
Vízilabdakupát rendeznek szombaton a Gyulai Várfürdőben
Fodor Rajmund olimpiai bajnok vízilabdázó lesz a mérkőzésvezető

Várfürdő Vízilabdakupa néven rendez babykorosztályos felkészülési tornát május 25-én Gyulán a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub a Gyulai Várfürdő partnerségével. A mérkőzéseket Fodor Rajmund olimpiai bajnok vízilabdázó vezeti majd.

Szilvásy Attila edző lapunknak kifejtette: mivel a kicsik bajnoki sorozata korán lezárult, úgy döntöttek, tornát szerveznek nekik, hogy játékban maradhassanak.

Elmondta: idén még a babykorosztályos szabályok szerint játszott a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub gyulai fiókcsapata, jövőre azonban már a gyermek IV.-es bajnokságban szerepelnek, ahol más a szabályrendszer. Erre készülve a mostani tornát hibrid rendszerben bonyolítják le. A labda- és a kapuméret a babykorosztálynak megfelelő lesz, ugyanakkor hat plusz egyen játszanak majd, lesz tiszta játékidő és támadóidő, számolják a gólokat, a kiállatott játékosok pedig csak 30 másodperc után térhetnek vissza.

A gyulai fiókcsapat mellett a szentesiek, a csongrádiak és a hódmezővásárhelyiek vesznek részt a vízilabdakupán. A fürdővárosiak meccsei 10-kor, 12.20-kor és 14.30-kor kezdődnek.

Az edző jelezte: a torna kedvcsináló is egyben; azoknak a szülőknek, akik szívesen járatnák vízilabdázni a gyereküket, lehetőségük lesz jobban megismerni a sportágat.

Szurkolói jegyek a fahídnál lévő pénztárnál válhatók.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)