Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulaiak nyerték a Körös Kupa sakkbajnokságot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2024. május 20. 18:00
Gyulaiak nyerték a Körös Kupa sakkbajnokságot
A megyei bajnokságot veretlenül teljesítette a „Gyula 1” csapat

Néhány év szünet után idén újra megrendezték a „Körös Kupa” elnevezésű megyei sakkbajnokságot. A bajnokságot rapid versenyformátumban tartották meg: 2x20 perc, plusz 3 másodperc lépésenként!

Beküldött fotó

A kupán hét település 8 csapata küzdött az első helyekért. A bajnokságot 4 hétvégén, 4 táblán, 2x7 fordulós körmérkőzésben játszották le különböző helyszíneken.

A megyei csapatok közül egyedüliként városunk tudott két csapatot kiállítani. A „Gyula 1” csapata Tamás Kornél (13/14), Bányai István (12/14), Gurzó Bence Bendegúz (6/7), Budai Máté (4/7) és Major Péter (7,5/14) összeállításban küzdötte végig a bajnokságot.

A „Gyula2 ” csapatban leginkább a fiatalok kaptak lehetőséget. Első táblásként az ifjúsági játékosok edzője, Gombos János vezette a csapatot. A második csapat összeállítása: Gombos János, Gyenge Gergő, Godó Csongor, Godó Nándor.

A bajnokságot veretlenül a „Gyula 1” csapata nyerte. A versenyfutás Orosházával szemben végig szoros volt, de végül az utolsó játéknapon a gyulai csapat remek játékkal bebiztosította az első helyet. A fiatal gyulai csapat, kitűnő helytállást tanúsítva, a felnőtt mezőnyben a 7. helyezést érte el.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)