Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Új ipari területet létesítenének, Termál AquaPalotát építenének, és korszerűsítéseket terveznek a Gyulahúsnál

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. május 15. 08:36
Új ipari területet létesítenének, Termál AquaPalotát építenének, és korszerűsítéseket terveznek a Gyulahúsnál
Görgényi Ernő vázolta a gyulai városvezetés gazdaságfejlesztési terveit

Vázolta a gyulai városvezetés gazdaságfejlesztési programjának további elemeit Görgényi Ernő polgármester hivatalos közösség oldalán.

Azt írta, fejleszteni kell a város ipari kapacitását, mert jelentős részben az ipar biztosítja azokat a munkahelyeket, amelyek helyben tartják vagy visszahozzák a tanulmányokat folytató gyulai fiatalokat.

A részletekről kifejtette: új, déli ipari terület kiépítését kezdenék meg az Airbus tömbjétől a 44-es főút mentén a vasúti felüljáróig. A cél magas hozzáadott értékű ipari tevékenységet folytató, képzett munkavállalókat foglalkoztató, modern, környezetbarát üzemek Gyulára vonzása.

A város meghatározó gazdasági ágazatának számító, több ezer gyulai polgárnak megélhetést biztosító turizmus motorja a Gyulai Várfürdő, ezért folytatnák a Gyulai Várfürdő fejlesztését, új, fedett termál fürdőépületet, Termál AquaPalotát építenének – ismertette.

Emellett a Gyulahús épületeinek és termelési technológiájának korszerűsítése is a tervek között szerepel.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)