Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai vízilabdások Csongrádon zárták a bajnokságot

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.SPORT • 2024. május 13. 09:00
A gyulai vízilabdások Csongrádon zárták a bajnokságot
Május 25-én Gyulán rendeznek tornát

Fotó: Gyulai Hírlap 

Lezárta a bajnoki évet a Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub babykorosztályos gyulai fiókcsapata vasárnap Csongrádon, ahol a Legrand Szentesi VK és a Csongrádi VVSE csapatával mérkőzött meg.

Csabai Zoltán edző a csabapolo.hu-nak elmondta: a csongrádi záró fordulón betegség, illetve egyéb ok miatt két alapemberüket mellőzniük kellett, ezért némileg változtatniuk kellett a csapat-összeállításon.

– A szentesiek ellen jól kezdtek a gyerekek, ám ezt követően ellenfelünk átvette az irányítást, mi pedig futottunk az „eredmény” után. A csongrádiak elleni mérkőzés szoros csatát hozott, döntetlen körüli eredménnyel. Fiataljaink időnként hullámzó teljesítményt nyújtottak mindkét találkozón, voltak kimondottan jó periódusok, máskor pedig visszafogottabban játszottak, de azért többször elkaptuk a fonalat – értékelt a forduló után az edző.

Fotó: Gyulai Hírlap 

Arról is beszámolt, hogy mivel a kicsik bajnoki sorozata korán lezárult, május 25-én Gyulán négy-hat csapatos tornát rendeznek nekik, hogy játékban maradhassanak.

A délkeleti területi vidékbajnokság záró fordulójában a következő játékosok kaptak szerepet: Bátorfi Ádám, Belinczky Zsombor, Bereczki Igor, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Kálmán Milán, Köves Pál Hunor, Lipták Levente, Matei Alexander, Molnár Sándor, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Petrina Gábor, Súr Zétény, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.

A játékosok edzői: Szilvásy AttilaCsabai Zoltán és Jeszenszky Ákos (úszóedző).

Fotó: Gyulai Hírlap 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)