Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A gyulai Állatotthon Alapítványnak gyűjtött az Almásy-kastély

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • S. E.HÍREK • 2024. május 09. 10:00
A gyulai Állatotthon Alapítványnak gyűjtött az Almásy-kastély
Átadták az adományokat

Fotó: Botyánszky Mária

Átadta a gyulai tacskótalálkozón és az Almásy-kastélyban kihelyezett adománydobozban összegyűlt összeget március 7-én Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc NKft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezetője Tölgyesi Anikónak, a gyulai Állatotthon Alapítvány vezetőjének.  

Az ügyvezető lapunknak elmondta: 105 ezer forintot adományoztak az alapítvány Kígyósi úti menhelyének, ahol jelenleg több mint négyszáz kutya van. Hozzátette: az összeget a szívférgességet kimutató tesztre és a beteg állatok kezelésére fordítják.

Kifejtette: az Almásy-kastély egykori lakói is fontosnak tartották a jótékonykodást, az ő példájukat követik a munkatársaikkal.

Fotó: Botyánszky Mária

Emlékeztetett: az Állatotthon Alapítványnak másodjára adományoztak. Hozzátette: korábban gyűjtöttek már az Egészséges Városért Közalapítvány együttműködésével újraélesztő készülék vásárlására, emellett évről évre bekapcsolódnak a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz-akciójába, valamint rendszeresen segítik a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt és a fogyatékkal élőket.

Jelezte: a hétvégi Tűzoltó Csillagtúra és a gyulai Pálinkafesztivál idején is adománydobozt helyeznek ki a kastélynál, a befolyt összeget szintén az Állatotthon Alapítvány kapja majd meg.

Fotó: Botyánszky Mária

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)