Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - A hétközi fordulóban is győzni tudott a Gyulai Amazonok az U14-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. május 06. 14:55
A hétközi fordulóban is győzni tudott a Gyulai Amazonok az U14-es csapata
Gyulai Amazonok–Újpest FC 5-1 

Az U14-es labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az Újpest FC együttesét látta vendégül április 30-án. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelemmel zárta a hétközi fordulót. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Sebestény Renáta (Ruck Csenge), Hoffmann Dorina, Zalai Bíborka, Deák Sára, Földesi Petra (Kovács Tekla), Seres Hanna (Rung Zselyke), Martyin Eszter, Kacsmarik Hanna, Kis Barbara. Megbízott edző: Molnár Ágnes. 

A fürdővárosi keret az előző fordulóban 0-6-ra győzte le a BVSC-Zugló együttesét, így a tabella negyedik helyéről várhatta a folytatást. A hazai gárdának fontos volt a három pont megszerzése, hogy tovább közeledjen az élen álló hármashoz. 

A gyulai csapat ennek megfelelően kezdte a találkozót, Seres Hanna már az ötödik percben megszerezte a vezetést. Az első negyedben több helyzet is adódott a hazai együttes előtt, a második fürdővárosi gólt Kis Barbara szerezte a második negyedben.

A vendégcsapat az első támadásából szépíteni tudott, ám hamarosan érkezett a válasz, a végig remekül játszó Zalai Bíborka értékesítette ziccerét. 

A mérkőzést Hoffmann Dorina két találata zárta le, így sorozatban harmadik győzelmét húzta be a magabiztosan játszó hazai gárda. 

– Végig jól játszottak a lányok, az egész találkozót kézben tartották. Tetszett, hogy mindenki győzni akar, kisebb hibákkal ugyan, de nagyon szépen ment a labdakihozatal is. Látványos támadások révén születtek a gólok, igaz, sok helyzet maradt ki, de örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni ehhez a szép sikerhez – értékelt Molnár Ágnes megbízott edző. 

A Gyulai Amazonok számára az év utolsó két mérkőzése következik. Egyik sem ígérkezik könnyűnek, hiszen először az ezüstérmes MTK együtteséhez utaznak, majd a bajnokesélyes Vasas arénájában lépnek pályára a gyulaiak.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)