Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az Erkel-díjat idén Kőfaragó Lara Dóra érdemelte ki

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • T. P. MAGAZIN • 2024. május 04. 14:30
Az Erkel-díjat idén Kőfaragó Lara Dóra érdemelte ki
Hetvennyolc maturandus búcsúzott az Erkel Ferenc gimnáziumból

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

Hetvennyolc diák ballagott el az Erkel Ferenc gimnáziumból május 4-én. Az ünnepségen Zámori Ida igazgató köszöntötte a megjelenteket.

Közös, négy éven át tartó utazásunk a mai nappal véget ér. A szalagavató ünnepségen osztályfőnökeitektől átvett, s azóta is büszkén viselt szalagotok azt jelezte számotokra és a külvilág felé is, hogy készülődtök valami fontos életeseményre. S íme, most valóban elérkezett az utazás vége, a végállomás. Ebben az elválásban azonban már ott van a szomorúság érzése, a négy év, a gimis évek, egy életszakasz lezárása, ugyanakkor ma mégis átélhetitek a ballagás örömteli és emelkedett pillanatait, amikor boldogan idézzük fel közös emlékeinket erkeles közösségünkben, büszkén osztjuk meg sikereiteket, eredményeiteket a velünk ünneplőkkel – fogalmazott Zámori Ida.

Az igazgató mindenkinek sok sikert kívánt az érettségihez, valamint azt kívánta, hogy a diákok nyitott szemmel és szívvel járjanak a világban, vegyék észre az élet apró szépségeit és segítsenek, ahol kell.

A folytatásban a tizenegyedikesek köszöntötték a ballagókat, majd a végzősök átadták a tudást jelképező baglyot a harmadikos évfolyamnak, ezután következett a díjak és elismerések átadása.

A kiemelkedő közösségi munkáért díjat kapott Berke Noémi, Havrán Vivien, Tébi Lili Cintia, Urbán Panka Katalin, Nagy Mária Valéria, Sebestény Janka, Szűcs Ildikó Fruzsina, Freiberger István László, Strausz Ádám, Gábriel Gréta, Ungor Petra és Nagy Péter Dávid.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

Kiváló tanulmányi eredményeiért elismerést vehetett át Bakos Aléna, Berke Noémi, Izsó Balázs, Kis Petra Sára, Kovács Arlett Kata, Marksteiner Míra, Novák Csenge, Szabó Tünde, Urbán Panka Katalin, Ferenczi Levente, Fóris Fruzsina Fanni, Hirth Benedek, Kádár Hajnalka, Nagy Noémi Erika, Sebestény Janka, Tatár Zsuzsanna, Kőfaragó Lara Dóra és Ungor Petra.

Köszöntötték a kiváló sportolókat is: díjat vehetett át Kis Petra SáraBoruzs Alexa EmíliaIllik PatrikSchreyer József MátéKülüs ZsanettHorváth MartinKőfaragó Lara DóraLénárt ZoéNémeth Csenge és Zielbauer Anna.

A Kiváló Kollégista elismerést Vadán Valentina Vanessza és Restye János Barnabás kapták, a Miskolczy-Goodfriend-díjat Nagy Péter Dávid érdemelte ki. Az évfolyam legjobb matematikusának Hirth Benedeket választották, az Aradszky Pál-díjat Gyalog Anna KataKovács Arlett KataKovács DánielMarksteiner MiraSzabó Tünde és Gábriel Gréta kapták.

A Mészáros Róbert-díjat Németh Csengének, a Mátyus Marianna-díjat Kádár Hajnalkának ítélték oda. Az Ökrös Botond-díjat Freiberger István László kapta, a Jó tanuló, jó sportoló elismerést Kis Petra Sára vehette át.

Az iskola legrangosabb elismerését, az Erkel-díjat, idén Kőfaragó Lara Dóra érdemelte ki.

Fotó: Gyulai Hírlap – Pénzes Sándor

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)