Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nem volt pardon a szarvasi csapatnak Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 23. 10:00
Nem volt pardon a szarvasi csapatnak Gyulán
Gyulai Termál FC–Szarvasi FC 1905 4-1 (3-0)

A vármegye I.-es labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Szarvasi FC 1905 együttesét látta vendégül április 20-án. A listavezető fürdővárosi gárda már az első félidőben eldöntötte a találkozót, megszerezve huszadik győzelmét a szezonban.

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulai Termál FC: Szabó M., Nagy S., Dajcs, Borbély (Bojtos), Tanner (Kiss), Szabó P., Zabari, Babinyecz, katona (Zsilák), Trescsula (Repisky), Varga (SZabó Zs). Csere: Csonka. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban Békéscsabán hagyta veretlenségét, a soros fordulóban pedig a tabella harmadik helyéről érkező ellenfelével nézett szembe.

A két rivális azonnal egymásnak esett, komoly párharcot vetítve a szurkolók elé. Az első komoly helyzet a vendégcsapat előtt akadt, az első gólt azonban a gyulai együttes szerezte, amikor Tanner hagyta faképnél védőit a 18. percben. 1-0.

A folytatásban is a tabella élén álló csapatokhoz méltóan játszottak a felek. A gyulai együttes szépen épített támadásaival ért el a szarvasi kapu elé, míg riválisa villámgyors kontráiban tartogatta erejét. A 25. percben is góllá érett egy fürdővárosi támadás, amikor Trescsula a tizenhatoson kívülről elsütött lövése talált utat a szarvasi kapuba. 2-0.

A hazai együttes a félidő vége előtt bebiztosította győzelmét, amikor Szabó P. növelte háromra a gyulai előnyt. 3-0.

A fordulás után is maradt a két rivális küzdelme, mindkét oldalon akadtak helyzetek. Az 52. percben Furár tetszetős találatával szépített a vendég gárda, a végeredményt azonban Tanner második gólja jelentette. 4-1.

A Gyulai Termál FC csapata huszadik győzelmével továbbra is magabiztosan lépked a bajnoki cím felé. A fürdővárosi együttes a következő fordulóban a Gyomaendrődi FC gárdáját fogadja az Id. Christián László Városi Sporttelepen.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)