Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyuláról kapott üzenetet Magyar Péter

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. április 19. 09:43
Gyuláról kapott üzenetet Magyar Péter
Görgényi Ernő videóüzenetet küldött a Tisza Párt alelnökének

Görgényi azt javasolTa Magyarnak, hogy visszafogottabban minősítsen másokat

Magyar Péternek üzent április 17-i gyulai rendezvénye után Görgényi Ernő polgármester abban a vieóban, amit hivatalos közösségi oldalán tett közzé ma délelőtt.

A videóban Görgényi Ernő elmondta: Magyar Péter úgy fogalmazott, ­„Gyulán maffia működik a városvezetésben”.

A városvezető kifejtette: a Tisza Párt alelnöke beszéde közben rálátott az Almásy-kastélyra és annak parkjára is, amelyet a gyulai önkormányzat Görgényi Ernő vezetésével újított fel és adott át újra a látogatóknak. Mint mondta, ezen kívül sok minden mást is csináltak Gyulán.

„A te közéleti pályafutásodról mindössze annyit mondhatsz el, hogy bántalmaztad a feleségedet, akiről titokban hangfelvételt készítettél, és most felolvasol egy beszédet, amit lehet, hogy másik írnak meg” – tette hozzá a polgármester.

Kiemelte: azt javasolja Magyar Péternek, hogy visszafogottabban minősítsen másokat, olyanokat, akiket nem ismer, és a munkájukat sem ismeri.

Görgényi Ernő arra is rámutatott, hogy Magyar Péter akkor is hazudott, amikor azt állította, hogy nem kaptak áramot a rendezvényhez, hiszen nem is kértek ilyet senkitől, csak behajtási engedélyt kértek a várkertbe, amit soron kívül meg is kaptak. Mint elmondta, „kérlek, ne hazudjál, nem kértetek áramot, mindenben segítettek a kollégáim benneteket, csak behajtási engedélyt kértetek a várkertbe, amit soron kívül megkaptatok".

Hangsúlyozta: ha a politikus maffiát keres, akkor láthatta a rendezvényen Perjési Klárát, Gyula város egykori polgármesterét, aki MSZP-s országgyűlési képviselő is volt, aki egy forintért akarta eladni az Almásy-kastélyt, valamint „a legnagyobb rajongója volt” Gyurcsány Ferencnek, akinek az áldozatai védelmében Magyar Péter még egy alapítványt is létrehozott anno az ismerőseivel.

„Gyere máskor is, amúgy szeretettel látunk Gyulán, mint minden vendéget” – zárta videóüzenetét a gyulai polgármester. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)