Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Robotfűnyíró vágja a füvet a gyulai Kossuth téren

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • PR • MAGAZIN • 2024. április 17. 17:03
Robotfűnyíró vágja a füvet a gyulai Kossuth téren
A gépet a Gyulai Kisgép Center telepítette a helyszínre

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Múlt hét eleje óta robotfűnyíró vágja a füvet a Kossuth téren, az automata gépet bemutatójelleggel, saját költségén telepítette a helyszínre a Gyulai Kisgép Center.

Gurzó Attila, az üzlet egyik tulajdonosa kiemelte: a robotfűnyírók zaj- és károsanyagkibocsátás-mentesen nyírják a füvet, nem igényelnek rendszeres karbantartást, és sok ember munkáját megkönnyítik, pótolják, ezért külföldön évek óta népszerűek, közterületeken és magánkertekben is alkalmazzák őket.  

Hozzátette: Magyarországon hét éve kezdtek el elterjedni az esőben vagy akár éjszaka is használható automata gépek, de a környékünkön még kevés helyen látni ilyeneket.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Mint megtudtuk, a Kossuth téri zöldfelületen a Husqvarna 600 négyzetméteres területekre fejlesztett gépe vágja a füvet a nyári szezon végéig, naponta délelőtt 11 órától 20 óráig.

A robotfűnyírónak saját dokkolója van, amikor 18 százalék alá esik a töltöttsége, ott tölti fel magát, majd folytatja a munkát. A gépet egy SIM-kártyával is ellátták, így azonnal jelzi a tulajdonosának, ha felemelték, és térképen követhető, ha eltulajdonítják.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gurzó Attila elmondta: a megbízható szerviz- és információs háttérrel rendelkező Husqvarna kisebb és nagyobb területekre is készít robotfűnyírókat. A legkisebb gépet 400 négyzetméteres területekre ajánlják, a legnagyobbat, a Ceorát pedig sportpályák, parkok, ipari parkok nyírására.

A Sarkadi út 52. szám  alatt található Gyulai Kisgép Center vállalja robotfűnyírók értékesítését, telepítését. Az üzlet hétfőtől péntekig 8-tól 17 óráig, szombaton 8 és 12 óra között tart nyitva. Bővebb információ a 06-66/219-630-as telefonszámon, a kisgepcenterkft@gmail.com e-mail-címen és a gyulaikisgepcenter Facebook-oldalon kérhető.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)