Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel zárta a futsalbajnokságot a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 08. 13:51
Győzelemmel zárta a futsalbajnokságot a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
Gyulai Amazonok–Salgótarjáni VSE 2-1 (2-0) 

Az NB II.-es futsalbajnokság keleti csoportjának utolsó fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Salgótarjáni VSE együttesét fogadta április 6-án. A fürdővárosi gárda nagy küzdelemben gyűrte le legfőbb riválisát. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes, Kurai Nikolett. Csere: Kovács Viktória, Kurta Alma, Nagy Katalin, Czirók Gréta, Mezei Virág. Vezetőedző: Molnár Zoltánné. 

A fürdővárosi gárda az előző etapban legyőzte újfehértói ellenfelét, így a bajnoki cím egyik esélyeseként várhatta az utolsó fordulót. A soros riválissal januárban már találkoztak, akkor 2-1-es salgótarjáni győzelem született. 

A gyulai gárda álló rajttal kezdte a meccset, Kajári Gabriella már a második percben megszerezte a vezetést csapatának. Három perc múlva egy látványos akció után Kurai Nikolett átadását Nagy Katalin értékesítette, így kétgólosra nőtt a gyulaiak előnye. A félidő végéig mindkét oldalon adódtak még helyzetek, a fürdővárosi előny azonban megmaradt.  

A második félidőben egy sokkal szervezettebb vendégcsapat érkezett a pályára, a salgótarjániak azonnal tűz alá vették a kiválóan teljesítő Szűcs Beatrix kapuját. A gárda a 25. percben egy szerencsés lövéssel végül szépíteni tudott. 

A hazai gárdának a folytatásban több lehetősége is volt arra, hogy lezárja a mérkőzést, azonban már egyik fél sem tudta a hálóba juttatni a labdát.  

– Felszabadult volt a játék, az első félidőben a helyzeteink alapján eldönthettük volna a meccset. Egy szerencsés góllal visszajött a mérkőzésbe a vendégcsapat, és a második játékrészben fölénk tudtak kerekedni. Stabilan védekeztünk, így a dobogós helyezés idén is elérhető lett. Gratulálok a csapatnak, hosszú téli szezon volt, nehézségekkel teli, de mindenki hozzátett a sikerhez – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző.

A Gyulai Amazonok NB II.-es futsalcsapata győzelemmel zárta a bajnokságot, jelenleg pedig a tabella éllovasaként várhatja az utolsó fordulót. A gárda számára már csak az érem színe kétséges, hiszen mindkét dobogós riválisára vár még egy-egy találkozó.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)