Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagyarányú győzelemet aratott a Gyulai Amazonok U19-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 08. 09:37
Nagyarányú győzelemet aratott a Gyulai Amazonok U19-es csapata
Gyulai Amazonok–Tiszakécske 9-0 (6-0) 

Az U19-es labdaró-bajnokság 12. fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a Tiszakécske VSE együttesét látta vendégül április 4-én. A fürdővárosi gárda magabiztos játékával már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kósa Noémi (Kovács Viktória), Freiberger Stella, Szappanos Katalin, Danics Boglárka, Puskás Adél, Kurta Alma, Nagy Katalin, Czirók Gréta, Mezei Virág, Laczó Patrícia, Kónya Andrea. Edző: Molnár Zoltánné. 

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban 0-6-os arányban legyőzte szegedi riválisát, így továbbra is versenyben van a dobogós helyért. A gárda ezúttal a sereghajtót látta vendégül, így jó esély volt arra, hogy közelebb zárkózzon riválisaihoz. 

A hazai keret ennek megfelelően kezdte a mérkőzést, Freiberger Stella már a 10. percben megszerezte a vezetést csapatának. Két perccel később ismét a fiatal játékos labdája talált utat a tiszakécskei kapuba, majd Nagy Katalin, Czirók Gréta és Szappanos Katalin növelte a gyulai előnyt. A 6-0-s félidei eredményhez egy öngól is hozzájárult. 

A fordulás után sem változott a játék képe. A hazai együttes továbbra is sokat birtokolta a labdát, tudatosan építette támadásait, sok helyzetet dolgozott ki. Freiberger Stella büntetőből megszerezte harmadik gólját, Nagy Katalin pedig két látványos találattal szerzett mesterhármast. 

Gólok: Freiberger Stella 3, Nagy Katalin 3, Czirók Gréta, Szappanos Katalin

– Végig jól játszottunk, a kapu előtt azonban sokszor elkapkodtuk a döntést. A csapat igyekszik hétről hétre, a nehézségek ellenére, élvezni a játékot, ami eredményekben is megmutatkozik. Jönnek a nehezebb mérkőzések, mindenkire szükség lesz ebben a szűk két hónapban. Szeretnénk a technikai hiba ellenére (hiszen mi lennénk az elsők a bajnokságban) felérni a dobogóra év végén, ezért mindent meg fogunk tenni – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző.

A Gyulai Amazonok U19-es csapata a tabella ötödik helyéről várhatja a folytatást, ám csupán négy pontra van az ezüstérmes helyen álló riválisától. A korosztályos gárda a folytatásban a Budapest Honvéd FC együttesét látja vendégül. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)