Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Tovább robog a bajnoki cím felé a gyulai focicsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 04. 13:00
Tovább robog a bajnoki cím felé a gyulai focicsapat
Szeghalmi FC–Gyulai Termál FC 0-4 (0-1)

A Vármegyei I.-es labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Gyulai Termál FC csapata a Szeghalmi FC vendégeként lépett pályára március 30-án. A fürdővárosi gárda nagy csatában legyőzte ellenfelét, így tovább őrzi veretlenségét a bajnokságban.

Gyulai Termál FC: Szabó M., Nagy S., Dajcs, Borbély, Kukla, Tanner (Bojtos), Szabó P. (Zsilák), Babinyecz, Katona (Zabari), Trescsula (Szabó V.), Varga T. Csere: Csonka, Kiss. Vezetőedző: Brlázs Gábor.

A fürdővárosi keret az előző fordulóban hazai pályán gyűjtötte be tizenhetedik győzelmét, míg aktuális riválisa idegenben gyűrte le békéscsabai ellenfelét. A két rivális az őszi szezonban kétszer is találkozott egymással, mindkétszer többgólos gyulai győzelem született. A szeghalmi gárda több jó igazolással megerősödve várta a tavaszi rajtot, amely eddig három győzelmet eredményezett Oláh Ferenc vezetőedző együttesének.

A soros találkozót is a gyulai csapat kezdte jobban, ám mindkét együttesnek megvoltak a maga lehetőségei. A szeghalmi gárda próbálta kihasználni kontrajátékát, ám tudta bevenni a gyulai kaput. A fürdővárosi gárda a 25. percben megszerezte a vezetést, amikor Katona labdája talált utat a szeghalmi hálóba.

A fordulás után is maradt a két rivális szoros csatája. Az 59. minutumban ismét a gyulai szurkolók örülhettek, amikor Szabó V. növelte csapata előnyét. 0-2.

A 70. percben Tanner is feliratkozott a góllövők közé, húsz perccel később pedig második találatával le is zárta a párharcot. 0-4.

A Gyulai Termál FC csapata 19 mérkőzésen 18 győzelmet aratott, amelynek köszönhetően magabiztosan vezeti a vármegyei bajnokságot. A fürdővárosi gárda a folytatásban a Jamina Se együttesét látja vendégül a gyulai arénában.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)