Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Ezüstérmes a Gyulai Amazonok U13-as csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 04. 10:00
Ezüstérmes a Gyulai Amazonok U13-as csapata
Az együttes a korosztályos futsalbajnokság négyes döntőjében lépett pályára

A Gyulai Amazonok U13-as csapata a Csongrád-Csanád vármegyei korosztályos futsalbajnokság négyes döntőjében lépett pályára márciusban. A fürdővárosi gárda két győzelemmel és egy vereséggel a második helyen végzett.

Fotó: Gyulai Amazonok

A korosztályos gyulai csapat az alapszakaszt magabiztosan megnyerve vívta ki a jogot, hogy a final four mezőnyében lépjen pályára. A négyes döntőt Apátfalván rendezték meg, ahol a fürdővárosiak ellenfele Sándorfalva  A és B csapata, valamint a Mercedes KLC voltak.

A gárda az első, Kecskemét elleni mérkőzését 2-0-s arányban elvesztette, majd motivált játékának köszönhetően a sándorfalvi B csapatot 6-0-ra, az A gárdát pedig 1-0-ra múlta felül.

– A bajnokságban lejátszott meccsek után tudtuk, hogy ez a korosztály is nagyon szép jövő előtt áll, így szerettünk volna minél többet fejlődni, és persze szép eredményt elérni. Szerencsére a lányok nagyon jól álltak hozzá az egész téli megmérettetéshez, edzőjük, Győri Zita büszke lehet a kis csapatra – olvasható a Gyulai Amazonok közösségi oldalán.

Az ezüstérmes csapat névsora: Ruck Csenge, Kacsmarik Hanna, Martyin Eszter, Földesi Petra, Kovács Tekla, Gombkötő Csenge, Bedreag Evelin, Keller Kira, Balogh Rodé, Seres Hanna és Hoffmann Adrienn.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)