Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hamarosan kezdődik a tavaszi lomtalanítás

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. április 03. 11:40
Hamarosan kezdődik a tavaszi lomtalanítás
A Gyulai Közüzemi NKft. munkatársai április 17-től május 22-ig városrészenként szállítják el a lomot

A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. április 17-től május 22-ig városrészenként az alábbiakban felsorolt napokon 6 órától 14 óráig viszi el a lomot. A településrészek a következő időpontokban kerülnek sorra.

 • Április 17. – Dénesmajor, Gyulavári, Újvári
 • Április 24. – Galbácskert, Krinolinkert, Kastélykert, Magyarváros, Kisváros
 • Május 8. – Máriafalva, Szentpálfalva, Ajtósfalva, Budrió ltp., Városerdő, Szentbenedek
 • Május 15. – Törökzug, Németváros, Újgyula
 • Május 22. – Nagyrománváros, Újváros

 

A Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. honlapján megtekinthető az aktuális utcalista. 

A házhoz menő lomtalanítás igénybevétele ingyenes.

Április 17-én (szerdán) a lomtalanítás során elszállítják az olyan háztartásokban keletkezett és feleslegessé vált nagy darabos hulladékot, amely nem fér bele a hulladékgyűjtő edénybe (ilyenek például a bútorok, az edények, a szőnyegek, a játékok).

Utcák: Alkotmány u., Alsósor u., Aulich u., Bajcsy Zs. u., Bánya u., Bástya u., Béke tér, Béke u., Bodza u., Botond u., Böki u., Csendes u., Cserjés u., Dancza u., Darvas u., Délibáb u., Derkovits köz, Duzzasztó u., Erdős K. köz, Fehér-Körös u., Gallacz u., Gát u., Határ u., Horgász u., Hóvirág köz, Illyés Gy. u., Iskola u., József A. u., Kastélykert u., Kertalj u, Kinizsi u., Kisbök u., Kisvasút u., Kodály u., Kohán u., Kökény u. ,Kurta u., Láncház u., Lázár u., Liget u., Liliom köz, Madarász köz, Malom u., Malomsor u., Nagybök u., Orgona sétány, Petőfi u., Pfiffner P. u., Pöltenberg u., Rábai u., Rajk u., Rulikowski u., Sirály u., Sportu., Szabó P. u., Szarkaláb u., Széchenyi tér, Széchenyi u., Szegfű u., Szíkfű u., Szinyei köz, Szív u., Szőlőskert u., Szőlőskert üdülő, Szőnyi köz, Szüret u., Táncsics u., Temesvári 70-től, Terényi u., Tornyai köz, Új u., Újélet u., Újsor u., Vértes u., Zrínyi u., Zsák u., Zug u.

Tömblakások: Lahner u., Nagysándor J. u., Paradicsomi lakópark, Rulikowski u.

Dénesmajor városrész

A cég azt kéri partnereitől, hogy az elszállítandó hulladékot a meghirdetett időpontra készítsék elő szállításra egy szállítójárművel megközelíthető helyen. A nagyobb méretű tárgyakat maximum 1,0 x 1,0 x 0,8 méter méretűre kell összedarabolni, hogy a kukás kocsi beöntő nyílásán beférjenek.

Azok, akiknek a lakóhelyükre meghirdetett időpont nem megfelelő, a lomtalanítási akció ideje alatt a cég ügyfélszolgálati irodájában kérhetik a házhoz menő lomtalanítás más időpontban történő elvégzését.

Az alábbi hulladékok nem tartoznak a lomtalanítás körébe:

 • vegyes háztartási hulladék (a rendszeres hulladékszállítás során elviszik)
 • papír-, műanyag, italoskarton-, alumínium italos doboz és üveghulladék (elhelyezhető a szelektív hulladékgyűjtő szigeteken)
 • építési törmelék (elhelyezhető a hulladékátrakó állomás melletti inerthulladék-kezelő telepen)
 • biohulladék (elhelyezhető a komposztálótelepen)
 • veszélyes hulladék, elektronikai hulladék (elhelyezhető a hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron)
 • gumiabroncs (elhelyezhető a hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron)
 • sütőolaj, sütőzsiradék

A társaság azt kéri, hogy a fenti felsorolásban szereplő hulladékokat ne készítsék ki lomtalanításra, mert azokat nem szállítja el.

Az ingatlanokon keletkezett lomhulladékot a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. a házhoz menő lomtalanítási akciótól függetlenül, az akció ideje alatt is, illetve az azt követő időszakban az év minden napján nyitvatartási idő alatt 150 kilogrammig térítésmentesen átveszi a hulladékátrakó állomásán (Kígyósi út). A lomhulladékot frakciókra bontva (különösen: elektronikai hulladékok és elektromos berendezések, fatartalmú bútorok és tárgyak, műanyagból készült bútorok és tárgyak, textil- és fémhulladékok) helyezhetik el.

A hulladékátrakó állomás (Kígyósi út) és a komposztálótelep (Eleki út) nyitva tartása a társaság honlapján (www.gyulaikozuzem.hu) a „Nyitvatartás” menüpont alatt található meg.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)