Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatodik tavaszi győzelmét aratta a gyulai serdülő-kézilabdacsapat 

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 01. 14:20
Hatodik tavaszi győzelmét aratta a gyulai serdülő-kézilabdacsapat 
Gyulasport NKft.–Tigrisek CSKSE 28-22 (17-9) 

Az U17-es kézilabda-bajnokság 18. fordulójában a Gyulasport NKft. csapata a Tigrisek CSSK korosztályos együttesét fogadta március 28-án a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. A fürdővárosi gárda magabiztos játékkal gyűjtötte be hatodik győzelmét a pontvadászat tavaszi etapjában.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Gyulasport NKft.: Szalai N., Szabó J. 9, Mészáros A. 6, Petruzsán S. 4(1), Tarkovács R. 4, Doktor Z. 3, Tarkovács D. 2. Csere: Komlósi S., Gál Cs., Leiszt N., Makra Z., Pópity L. és Tóth R. Edző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A fürdővárosi együttes az előző fordulóban nagyarányú győzelmet aratott, így lehetősége volt arra, hogy utolérje aktuális riválisát a tabellán. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az aktuális meccset a vendégcsapat kezdte jobban, két gólt szerezve ellépett vendéglátójától. A gyulai együttes azonban villáémgyorsan rendezte sorait, és a harmadik perc közepére átvette a vezetést ellenfelétől. A folytatásban már a fürdővárosi keret irányította a játékot, a félidőig megnyugtató előnyt harcolt ki magának.  

A fordulás után is a hazai gárda szabta meg a mérkőzés ritmusát. A tetszetős kézilabdát játszó gyulai keret magabiztos előnnyel nyerte meg a találkozót. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A mérkőzés alakulása: 2. perc: 0-2, 4. perc: 3-2, 10. perc: 8-4, 20. perc: 12-8, 30. perc: 17-9, 40. perc: 22-15, 50. perc: 24-20, 60. perc: 28-22.

A Gyulasport NKft. U17-es csapata pontszámban utolérte negyedik helyen álló csongrádi riválisát, a következő fordulóban a Sütő Kézisuli Karcag vendégeként lép majd pályára. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)