Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Hatgólos győzelemmel folytatta a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. április 01. 13:28
Hatgólos győzelemmel folytatta a Gyulai Amazonok NB II.-es csapata
SKSE Women–Gyulai Amazonok 2-6 (1-4) 

Az NB II.-es labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a Gyulai Amazonok az SKSE Woman otthonában lépett pályára március 24-én. A fürdővárosi gárda magabiztosan győzött.

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Kovács Viktória, Szappanos Katalin (Danics Boglárka), Lovas Laura, Kajári Gabriella, Molnár Ágnes (Szűcs Beatrix), Nagy Katalin, Czirók Gréta (Kurta Alma), Kurai Nikolett, Mezei Virág, Pintye Vivien (Freiberger Stella), Bordás Renáta. Vezetőedző: Molnár Zoltánné. 

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban 2-1-es arányban legyőzte jánoshalmi riválisát, így az ötödik helyről várhatta a folytatást. Soros ellenfelével kétszer is találkozott már a csapat, mindkétszer 3-0-ra győzött. 

A harmadik találkozót is a gyulai fél kezdte jobban, szinte futószalagon vezette a támadásokat. A fürdővárosi nyomás a 17. percben érett góllá, Szappanos Katalin értékesítette magabiztosan a jogosan megítélt büntetőt, majd két perccel később Pintye Vivien talált be a salgótarjáni kapuba. A hazai gárda egy kontra után szépíteni tudott, de a félidő végéig Kurai Nikolett és Nagy Katalin is gólt szerzett. 

A második játékrész legelső percében az aznap debütáló Freiberger Stella remek labdát adott a félidőben csereként pályára lépő Kurta Almának, aki hatalmas gólt akasztott a hosszú felsőbe, 5-1-re módosítva az állást. A gyulaiak ebben a félidőben is pontosan járatták a labdát, viszont a kapu előtt pontatlanok voltak, vagy a kapufa mentette meg a góltól a hazaiakat. Kajári Gabriella a mérkőzés 61. percében remek labdát kapott, amivel egészen a kapuig sprintelt, ziccerben pedig nem hibázott. A hazaiak a találkozó végén újabb gólt tudtak szerezni, beállítva a 6-2-es végeredményt. 

– Jól játszottunk, viszont a helyzeteink közül rengeteget elpuskáztunk. Ezen muszáj lesz javítani, hiszen sokszor magunknak nehezítjük meg a dolgunkat. Örülök, hogy Freiberger Stella pályára tudott lépni, és jó játékkal, gólpasszal járult hozzá a győzelemhez. Azt azért tudjuk, hogy még ennél is több van bennünk, próbálunk arra koncentrálni, hogy kijöjjön belőlünk hétről hétre a maximum – értékelt Molnár Zoltánné vezetőedző a Gyulai Amazonok közösségi oldalán. 

A Gyulai Amazonok NB II.-es csapata a tabella ötödik helyéről várhatja a folytatást, négypontnyi távolságra a negyedik helyezettől. A fürdővárosi gárda a következő fordulóban az Újpest FC együttesét fogadja. 

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)