Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Magabiztos gyulai győzelem a felsőházi rájátszásban

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • SPORT • 2024. március 25. 16:00
Magabiztos gyulai győzelem a felsőházi rájátszásban
CZ-Gyulasport NKft.–Inárcs-Örkény KCE 38-19 (23-6) 

Az NB II.-es kézilabda-bajnokság első felsőházi találkozóját vívja a CZ-Gyulasport NKft. csapata március 23-án, amikor az Inárcs-Örkény KCE együttesét fogadja a Prohászka Zsolt Városi Tornacsarnokban. Zöldi-Tóth Katalin kerete elsőként a G csoport negyedik helyén végzett Inárcs-Örkény KCE ellen lépett pályára, hogy azután magabiztosan gyűjtse be győzelmét. 

Ide jön a szöveg....

Fotó: Gyulai Hírlap –

Gyulasport NKft.: Mike M., Szabó K. 5, Lukács N. 5/1, Ilyés L. 2, Hegedűs A. 3, Kovács Sz. 5/1, Gelegonya A. 3. Csere: Zsiga Zs., Kertes S. 3, Boruzs A. 1/1, Kiss V. 3/1, Nagy P. 4, Németh Cs. 4, Miklya N. Vezetőedző: Zöldi-Tóth Katalin. 

A gyulai gárda a H csoport toronymagas győzteseként lépett a felsőházi rájátszásba, a soros találkozón pedig egyértelmű esélyesként lépett pályára. A hazai gárda nem is okozott csalódást szurkolóinak, már az első percekben magához ragadta a mérkőzés irányítását.  

A gyors és kombinatív játékkal robogó fürdővárosi gárda lépésről-lépésre húzott el ellenfelétől, a félidőre pedig már 18 gólos előnnyel vezetett riválisával szemben. A fiatalokból álló, lelkesen küzdő vendégcsapat nem találta az ellenszert a masszívan, keményen, de sportszerűen védekező hazai kerettel szemben. 

Ide jön a szöveg....

Fotó: Gyulai Hírlap –

A magabiztos első játékrész után Zöldi-Tóth Katalin már az ifjúsági játékosoknak is bizalmat szavazott, akik meg is szolgálták a lehetőséget. A mérkőzés sportszerű jellegét bizonyítja, hogy a hazai csapat sem sárgalapos figyelmeztetést, sem két perces büntetést nem kapott, vendégcsapat is csak két kétperces kiállítást tett zsebre. 

Mérkőzés alakulása: 3. perc: 4-1, 8. perc: 10-1, 10. perc: 7-4, 29. perc: 22-4, 30. perc: 23-6, 41. perc: 28-8, 45. perc: 30-10, 60. perc: 38-19.  

Ide jön a szöveg....

Fotó: Gyulai Hírlap –

– Mérkőzés előtt a csapatomnak elmondtam, hogy szeretném, ha rájátszás összes Mérkőzését élveznénk, ez azt gondolom az elejétől kezdve látszott rajtuk! Esélyt nem adtunk az ellenfelünknek. Büszke vagyok a csapatomra, és bármi is lesz a vége a szezonnak öröm nekem, hogy ilyen jó játékosok alkotják a keretet – nyilatkozta Zöldi-Tóth Katalin. 

A Gyulasport Nkft. NB II.-es csapata legközelebb április 6-án lép pályára, a mostani párharc visszavágójára utazik az inárcsi arénába.

Ide jön a szöveg....

Fotó: Gyulai Hírlap –

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)