Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Győzelemmel kezdte a bajnokságot a Gyulai Amazonok U16-os csapata

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 18. 14:47
Győzelemmel kezdte a bajnokságot a Gyulai Amazonok U16-os csapata
Szent Mihály FC Szeged–Gyulai Amazonok 0-9 (0-3) 

Az U16-os labdarúgó-bajnokság első tavaszi fordulójában a Gyulai Amazonok együttese a Szent Mihály FC csapatával találkozott március 17-én. A fürdővárosi gárda magabiztos győzelemmel rajtolt el a korosztályos pontvadászat tavaszi etapjában. 

Fotó: Gyulai Amazonok

Gyulai Amazonok: Zalai Bíborka, Freiberger Stella, Puskás Adél, Kőszegi Kamilla, Krisán Jázmin, Veres Doren, Kis Barbara, Halász Alexa, Papp Fanni (Deák Sára), Szelei Csenge, Szűcs Boglárka. Csere: Sebestyény Renáta. Edző: Krisán József. 

A gyulai együttes az őszi szezont a Csepel FC legyőzésével zárta, így a tabella második helyéről várhatta a folytatást. A soros találkozó két csapata ősszel is megmérkőzött egymással, akkor 4-2-es gyulai siker született. 

A fiatal fürdővárosi keret azonnal magához ragadta a játék irányítását, és több veszélyes támadása is volt. A gyulai lehetőségek a 9. percben értek góllá: Veres Doren vette be ellenfele kapuját. A vendégegyüttes ezután is lendületesen focizott, a félidő lefújása előtt Kis Barabara kétszer is mattolta a hazai védelmet. 

A fordulás után sem változott a játék képe, Freiberger Stella mesterhármast rúgott, Kis Barabara, Veres Doren és Freiberger Stella pedig egy-egy találattal tette kiütésessé a a gyulai csapat győzelmét. 

A Gyulai Amazonok U16-os csapata egy mérkőzéssel kevesebbet játszva áll a tabella negyedik helyén, egy újabb győzelem esetén pedig visszaléphet a mezőny második helyére. A fürdővárosi együttes a következő fordulóban a BVSC-Zugló otthonában lép pályára.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)