Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az utolsó fordulón dől el az U17-es futsalbajnoki cím sorsa

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 18. 11:29
Az utolsó fordulón dől el az U17-es futsalbajnoki cím sorsa
DEAC–Gyulai Amazonok 2-2 (1-1) 

Az U17-es futsalbajnokság soros fordulójában a Gyulai Amazonok csapata a DEAC együttesének otthonában lépett pályára. A fürdővárosi gárda egy utolsó percben kapott góllal veszített pontokat a bajnoki címért folyó versenyfutásban. 

Fotó: Gyulai Amazonok

A fürdővárosi gárda az előző fordulóban értékes győzelmet aratott a listavezető nyírségi ellenfele felett, így esélyes maradt a bajnoki címre. 

Az aktuális meccsen a vendégcsapat nem kezdett jól, a játékosok kapkodóan játszottak. A hazai gárda a 11. percben megszerezte a vezetést, de Nagy Katalin tíz perc múlva ki tudott egyenlíteni.  

A második félidőt jól kezdték a gyulaiak, magukhoz ragadták a kezdeményezést. Sikerült is a vezető találatot megszerezni az 54. percben, Nagy Katalin átlövése után, majd zártabban védekezett a csapat. Az utolsó percben egy hosszú indítás ment a fürdővárosi kapura, amely hatalmas szerencsével a hálóban landolt, így 2-2-re módosult a végeredmény – olvasható a csapat közösségi oldalán. 

A Gyulai Amazonok U17-es csapata utolsó, fővárosi mérkőzésén még megszerezheti a bajnoki címét, amennyiben legyőzi újpesti riválisát. 

– Fordulatos mérkőzésen vagyunk túl, sajnálom, hogy az utolsó percben egy ilyen góllal egyenlített a DEAC. Végig jó találkozó volt, sok hibával, viszont hiányoztak az átlövések részünkről. Úgy gondolom, a tétje a találkozónak mentálisan megterhelte a csapatot, ezen igyekszünk dolgozni. Ami pozitívum, hogy mindenki próbálta magából kihozni a maximumot, és végig a három pontért hajtott – értékelt Molnár Ágnes utánpótlásedző.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)