Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - U11-es tornagyőzelem Mezőberényben

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. március 07. 10:00
U11-es tornagyőzelem Mezőberényben
A Gyulasport NKft. Korosztályos csapata nyerte a 30. Farsang Kupát

A Gyulasport NKft. U11-es labdarúgócsapata a 30. Farsang Kupán vett részt február 24-én Mezőberényben. A korosztályos tornán öt csapat versengett a győzelemért.

A kupán a három mezőberényi csapat mellett, a Grosics Akadémia és a Gyulasport NKft. együttesei rúgtak labdába, a mezőny tagjai körmérkőzésekkel döntötték el a helyezések sorsát.

– Nagyon tanulságos volt számomra, ez a torna, mert megint bebizonyosodott, hogy jelenleg még nem tudunk saját ritmust diktálni a mérkőzések folyamán. Egyedül a Grosics Akadémia ellen tudtunk megfelelő ritmusban focizni, ahol ellenfelünk is próbált gyorsabban játszani. A többi mérkőzésen nem igazán tudtunk felpörögni és lassú volt a játékunk, de mivel gyerekekről beszélünk és nem profi labdarúgókról, ez természetes. Mindent meg fogunk tenni az edzéseken, hogy a jövőben fokozatosan ebben is fejlődjenek a gyerekek. Ami pozitívum, hogy voltak nagyon tetszetős szép egyéni megmozdulások és a kiélezett pillanatokban koncentráltan higgadtan játszottak a gyerekek, és amikor igazán kellett akkor megmutatták, hogy mire képesek. Három meghatározó játékosunk betegség miatt nem tudott részt venni a tornán (Virág Tibor, Horváth Ferenc és Freiberger Zalán), de a csapat erejét mutatja, hogy néha akadozó játékkal ugyan, de a torna végkimenetele nem volt kérdéses ezen a napon – ismertette Kovács Henrik korosztályos edző.

A gyulai együttes a kupagyőzelem mellet egy egyéni elismerésnek is örülhetett, torna legjobb játékosa díját Garcia-Oravecz Bruno kapta meg.

Eredmények:

Mezőberény „kék”–Gyulasport NKft. 0-10

Mezőberény „piros”–Gyulasport NKft. 2-2

Gyulasport NKft.–Grosics Akadémia 8-1

Mezőberény „fehér”–Gyulasport NKft. 1-4

A torna végeredménye: 1. Gyulasport NKft., 2. Grosics Akadémia, 3. Mezőberény „piros”, 4. Mezőberény „kék”, 5. Mezőberény „fehér”.

A csapat tagjai: Valyuch János, Kovács Zsombor, Gracia-Oravecz Bruno, Pap Zalán, Lamper Erik, Somogyi Zalán, Berecz Zénó, Kovács Milán.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)