Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Az érelmeszesedés

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • Szántóné Borbély Angéla Éva • MAGAZIN • 2024. március 03. 15:00
Az érelmeszesedés
Szántóné Borbély Angéla Éva természetgyógyász írása

A mai modern világban a mozgásszegény életmódot folytatók, az egészségtelenül táplálkozók körében egyre gyakrabban alakulhat ki az érfalon belül elváltozás, akár már fiatal korban is.

Fotó: pixabay.com

Amikor a verőerek rugalmatlanná, merevvé válnak, a belső falaikon lerakódások jelennek meg, ez megakadályozza a vér gyors, akadálytalan áramlását. Amikor megjelennek a plakkok, kálcium-lerakódások, akár teljesen el tudják zárni az ereket. Mivel a betegségnek nincsenek jellemző tünetei, ezért a betegek azt észre sem veszik, pedig a belőle fakadó súlyos elváltozások, mint például a stroke vagy a szívinfarktus, akár halálos kimenetelűek is lehet.

Az érelmeszesedés krónikus betegség, amely lassan és észrevétlenül alakul ki, érintheti a koszorúereket, az agyi ereket és a végtagokban lévő ereket is. Az érelmeszesedés biorezonanciás állapotfelméréssel is kimutatható, és számos természetes gyógymód van, amellyel a kialakulás megelőzhető. Az egyik ilyen a „BEMER” fizikai érterápia, amely Gyulán is elérhető a természetgyógyászati rendelőben.

2024. március 6-án, szerdán 18 órától ebben a témában tartok egy bővebb előadást, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várok! (A Facebookon, a nevem alatt, eseményként megtalálhatóak a részletek).

[A cikk szerzője természetgyógyász fitoterapeuta és fülakupunktúrás addiktológus, mentálhigiénés szakember, kineziológus. Rendelőjének címe: 5700 Gyula, Rákóczi u. 31., tel.: 0620/487-6669.]

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)