Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Két családi házban is jelzett a szén-monoxid-érzékelő Gyulán

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • HÍREK • 2024. február 28. 12:37
Két családi házban is jelzett a szén-monoxid-érzékelő Gyulán
A helyi hivatásos tűzoltók ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben

Két családi házban is jelzett a szén-monoxid-érzékelő február 27-én Gyulán – közölte a Békés Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

A Réthy Lipót utcában az ingatlant mindenki időben elhagyta, rosszullétre senki sem panaszkodott. A helyi hivatásos tűzoltók ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató munkatársa ideiglenesen kizárt a rendszerből egy nyílt égésterű gázkazánt. Lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor, a karbantartás elvégzéséig az épület alternatív módon továbbra is fűthető maradt. 

A Délibáb utcában az ingatlan lakói szintén nem panaszkodtak rosszullétre, kinyitották az ablakokat, és kimentek a házból. A helyi hivatásos tűzoltók és a gázszolgáltató munkatársainak ellenőrző mérései igazolták a mérgező gáz magas koncentrációját a levegőben. A gázszolgáltató a karbantartás elvégzéséig a rendszerből ideiglenesen kizárt egy nyílt égésterű gázkazánt. Az épület fűtése átmenetileg nem biztosított, így lakosságvédelmi intézkedés keretében az ingatlan négy lakója ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Összes cikk - lent (max 996px)
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)