Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Négyes döntőben az U17-es Gyulai Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 26. 10:15
Négyes döntőben az U17-es Gyulai Amazonok
A gyulai forduló mindhárom találkozóját megnyerte a korosztályos együttes 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

A Csongrád-Csanád vármegyei futsalbajnokság utolsó alapszakaszbeli fordulóját rendezték meg február 25-én a fürdővárosban. A Gyulai Amazonok csapata százszázalékos teljesítménnyel zárta a fordulót, ezzel biztosította a helyét a final four mezőnyében. 

A fürdővárosi gárda az első mérkőzésen a Békéscsaba 1912 Előre SE ellen meggyőző játékkal nyert. A folytatásban a Szentesi Kinizsi SZITE csapatával vívott mérkőzést, melyen ha haloványabb teljesítménnyel is, de ismét győzni tudott. Az utolsó találkozón, a mindszenti Mocorgó FC ellen volt a legfelszabadultabb a csapat, nyolc gólt szerzett a rengeteg, szépen kidolgozott helyzetből. A meccsen Czirók Gréta triplázott, Kónya Andrea duplázott, illetve betalált Freiberger Stella, Danics Boglárka és Veres Doren is. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A Gyulai Amazonok U17-es csapata a 12 mérkőzésen 11 győzelmet aratott, csupán egyetlen alkalommal szenvedett vereséget. A gárda gólkülönbsége is kiemelkedő, 87 rúgott gól mellett 15 kapott találat szerepel az együttes neve mellett. A fürdővárosi keret teljesítményével bejutott a bajnokság március 2-i négyes döntőjébe, ahol a Szent Mihály FC A, a Szent Mihály FC B és SZEOL SC ellen lép majd pályára. 

Eredmények:  

Gyulai Amazonok–Békéscsaba 1912 Előre SE 9-1. Gólszerzők: Veres Doren 2, Czirók Gréta 2, Kis Barbara 2, Freiberger Stella, Pap Fanni és Laczó Patrícia.   

Szentesi Kinizsi SZITE–Gyulai Amazonok 0-3. Gólszerzők: Czirók Gréta, Freiberger Stella és Papp Fanni

Gyulai Amazonok–Mocorgó FC 0-8. Gólszerzők: Czirók Gréta 3, Kónya Andrea 2, Freiberger Stella, Danics Boglárka és Veres Doren.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)