Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Továbbra is harcban áll a dobogós helyezésekért az NB II.-es Amazonok

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 22. 14:00
Továbbra is harcban áll a dobogós helyezésekért az NB II.-es Amazonok
OMTK-ULE–Gyulai Amazonok 5-7 (3-3)

Az NB II.-es futsalbajnokság hétvégi fordulójában a Gyulai Amazonok csapata az OMTK-ULE együtteséhez utazott február 18-án. A fürdővárosi gárda fordulatos, kemény találkozón gyűjtötte be ötödik győzelmét a bajnokságban.

Gyulai Amazonok: Szűcs Beatrix, Lovas Laura, Kajári Gabriella, Nagy Katalin, Kurai Nikolett. Csere: Szappanos Katalin, Futaki Fruzsina, Mezei Virág, Molnár Kitti, Komlósi Anna, Bordás Renáta és Kósa Noémi. Vezetőedző: Molnár Zoltánné.

A gyulai csapat az előző fordulóban 3-3-as döntetlent ért el egri riválisának otthonában. Az egy hét alatt három mérkőzést is játszó együttes Orosházán fejezte be húzós etapját.

A vendégcsapat villámrajttal indította a mérkőzést, Kurai Nikolett már ez első percben bevette az orosházi kaput. Pár perccel később már a hazai együttesnél volt az előny, amire ismét Kurai Nikolett válaszolt. A két gárda alaposan rálépett a gázra, először az orosházi keret vezetett ismét egy góllal, Komlós Anna találatával azonban döntetlennel fordultak a csapatok.

A második játékrész legelső támadásából az Orosháza szerzett gólt, majd Futaki Fruzsina duplájával a gyulai csapat megfordította az állást, és Kurai Nikolett újabb találata után kétgólosra nőtt az előnye. A lelkes hazaiak azonban egy szögletből gólt szereztek, majd a mérkőzés utolsó percében Kurai Nikolett eldöntötte a találkozót.

Gyulai gólok: Kurai Nikolett 4, Futaki Fruzsina 2 és Komlósi Anna.

A Gyulai Amazonok csapata három mérkőzés alatt hét pontot szerzett, ezzel a tabella második helyéről várhatja a folytatást.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)