Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Nagykőrösi riválisát is legyőzte a gyulai kosárlabdacsapat

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 17. 16:00
Nagykőrösi riválisát is legyőzte a gyulai kosárlabdacsapat
Gyulasport Nkft. U14–Nagykőrösi Sólymok KE/U14 85-79

A Gyulasport NKft. U14-es csapata a regionális serdülő kosárlabda-bajnokság 14. fordulójában hazai pályán fogadta a Nagykőrösi Sólymok KE együttesét február 12-én. A fürdővárosi gárda komoly erőbedobással nyerte meg újabb mérkőzését.

Gyulasport NKft.: Lajos Bertalan 27, Rádai Miklós 20, Mike Dávid 12, Óvári Adrián 10, Dús Bence 6, Bogár Dániel 4, Szép Gergő 2, Ködmön Kristóf 2, Annus Zsombor 2, Balog Ferenc, Kilvinger Barnabás és Kander Zalán.

A hazai keret az előző fordulóban legyőzte az éllovas Félegyházi TSI/A együttesét, így a tabella harmadik fokáról várhatta a folytatást. A vendégcsapatnak volt miért revansot venni gyulai riválisán, hazai pályán ugyanis vereséget szenvedett soros ellenfelétől.

Házi Márk korosztályos edző a mérkőzésről elmondta, csapata már az idegenbeli mérkőzésen is nehezen szerezte meg a győzelmet, így hasonló szoros meccset vártak ezúttal is, de remélték, hogy meglephetik a vendégeket egy magabiztos kezdéssel.

– Az első negyedben 10 pontos előnyre tettünk szert, a félidőben 8-cal vezettünk. Azonban a harmadik negyedben csökkent az előny, a védekezésünk szétesett és a 6. percben (61-63) egy kosár erejéig át is vették a vezetést a nagykőrösiek. Szerencsére a lélektanilag fontos negyed végére sikerült visszafordítani az eredményt 4 ponttal. Az utolsó etapban mindkét csapat húzó játékosai elfáradtak és kisebb sérülések is tarkították a negyedet, de a végén a mi oldalunkra dőlt a mérleg és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Gratulálok a nagykőrösi csapatnak és a saját együttesemnek is a nagy győzelemhez, igazi csapatmunka volt – mondta az edző.

A Gyulasport NKft. U14-es csapata továbbra is a tabella harmadik helyén áll, a következő körben pedig Szolnoki KA/B együtteséhet utazik.

Összes cikk - lent (max 996px)
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)