Keresés


csak pontos egyezésekre
Keresés: oldalakon dokumentumokban, lapszámokban
Archívum
Gyulai Hírlap Archívum

Gyulai Hírlap - Gyulai testnevelőket és iskolákat is díjazott a Békés Megyei Diáksport Egyesület

Összes cikk - fent (max 996px)
  A  A  A 
GYULAI HÍRLAP • B. L. SPORT • 2024. február 14. 10:20
Gyulai testnevelőket és iskolákat is díjazott a Békés Megyei Diáksport Egyesület
Prohászkáné Nemes Szilvia vehette át a Békés Vármegye Diáksportjáért elismerést  

A gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont Stefánia-szárnya adott otthont a Békés Megyei Diáksport Egyesület díjátadó ünnepségének február 13-án. Az eseményen a Diákolimpia versenyrendszerében közreműködő, legeredményesebb gyulai testnevelőket is elismerték.

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba 

Az egyesület elnöksége a diáksportbizottságok javaslatára, a 2022/2023-as tanév eredményei alapján, Békés vármegye nyolc körzetének egy-egy testnevelőjét részesítette elismerésben a Belügyminisztérium támogatásával megszervezett rendezvényen. Emellett díjazták a tanév legeredményesebb 30 év alatti fiatal vármegyei testnevelőjét és a legaktívabb vármegyei iskolákat. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A díjátadón több gyulai testnevelő is elismerést vehetett át. Pluhár János Gyula és Körzete Testnevelői Díjban részesült, Prohászkáné Nemes Szilvia pedig a Békés Vármegye Diáksportjáért elismerést kapta meg. Tankerületenként a tíz legtöbb nevezést regisztráló pedagógus is díjazásban részesült. A Gyulai Tankerületből Czoldán Csilla (Implom általános iskola), Pluhár János (5. számú általános iskola), Házi Márk Bálint (Dürer általános iskola) és Czoldánné Domokos Györgyi Ida (Erkel Ferenc-gimnázium) vehetett át elismerést. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

A 2022/2023-as tanévi Diákolimpia legaktívabb vármegyei általános iskolái között a Gyulai Implom József Általános Iskola és tagintézménye, az 5. számú általános iskola a második helyezést érte el az aktivitási mutatók alapján. A középiskolák mezőnyében a Gyulai Erkel Ferenc Gimnázium és Kollégium végzett az első helyen, a Karácsonyi János katolikus gimnázium a második helyen. 

Fotó: Gyulai Hírlap – Rusznyák Csaba

Összes cikk - lent (max 996px)
+
+
+
+
+
+
+
+
+
A rovat friss cikkei
A Gyulai Hírlap legfrissebb cikkei
Cikkek keresése az online archívumban
Bannerfelhő (max 165px)